cover_img

Kids Club angol tábor ovisoknak és kisiskolásoknak - Kiskunhalas

Kids Club angol tábor ovisoknak és kisiskolásoknak - Kiskunhalas

Már ti is alig várjátok a szünidőt?

Idén nyáron is szeretettel várunk Benneteket angol nyelvű
szuper nyári Kids Club tábori kalandjainkkal!

 

Az idei évben is új témával várunk benneteket William csigával hogy egy izgalmas nyári kalandra röpíthessünk el benneteket!

A nyelvi programok idén is 8.15 órától kezdődnek és 4 óráig tartanak, viszont fél 8-tól fél 5-ig felügyeletet biztosítunk a gyerekek számára.

A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, saját csoportvezetővel folynak és a naponként változó témák (utazás, öltözködés, ételek, környezetünk, stb.) mellett történnek. A délután folyamán pedig közösségépítő és dráma játékok, kincskeresés, vetélkedők és meglepetések teszik még színesebbé, tartalmasabbá és vidámabbá az együtt töltött napokat! A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót.

Miről szól az All Inclusive Kids Club Angol Tábor?

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal!

Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Hogy miért? És miért All Inclusive?

Ezt a kifejezést általában olyan nyaralásoknál használjuk, amelyek mindent magukban foglalnak, éppúgy, mint a mi táborunk, ahol az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csakúgy, mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk, legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről, vetélkedőkről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak, a délután folyamán pedig közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat az egyes vetélkedőkön, vagy készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket.

Mely korosztályoknak ajánljuk ezt a tábort?

Az óvodáskorúaktól (5 éves) egészen a 14 éves gyerekekig szuper programokkal várjuk a táborozókat!

Mit jelent az, hogy napközis a tábor?

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8.00-16.00 óráig tart, azonban szükség esetén reggel 7.30-tól, valamint délután 16.30-ig ügyeletet tartunk.

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést biztosítunk! (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint szénsavmentes ásványvíz, desszert)

A tábor díja: 24.500,-Ft + étkezési díj (5.200,-Ft)

Bővebb információ és jelentkezés:

 Tel.: 20/478-4535

viragbohner@gmail.com

 

Információ:
Helyszín: Kiskunhalas, Kertvárosi Általános Iskola
Időtartam: 2021.07.05 08:00 - 2021.07.09 16:00

Táborainkról mondták...

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.