cover_img

Kids Club Art tábor - Békéscsaba

Kids Club Art tábor - Békéscsaba

Kedves Szülők és Gyerekek!  

2022. nyarán is nagy szeretettel várunk benneteket táborainkba, ahol a jókedvű,beszédközpontú angol foglalkozások mellett a jókedv nélkülözhetetlen lesz.
zeretnénk olyan élmény nyújtani, amelyre nagymama, nagypapa korotokban is emlékezni fogtok.
Táborainknak az idén is a békéscsabai evangélikus iskola ad otthont, ami hűs tantermeivel, nagy fákkal benőtt udvarával, saját ebédlőjével ideális helyszín volt az elmúlt években is.  

Időpontok,tematikák:
1 tábor: 2022. jún. 27 - júl. 01. LOVAGOK ÉS HERCEGNŐK TÁBOR 4 éves kortól 9 éves korig
2.tábor : 2022. júl. 11 - júl. 15. KIDS CLUB ART TÁBOR 9-10 éves kortól

Mindkét táborunk helyszíne a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola, 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2.  

Táboraink díja, kedvezmények: Mindkét táborunk teljes díja napi 3-szori étkezéssel 27.000 Ft/ fő
Testvérkedvezmény: 5000 Ft/ hét
A táborba való jelentkezés az 5.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé.  

Táboraink díja tartalmazza a napi háromszori étkezés mellett a délutáni kézműveskedéshez szükséges eszközöket, alapanyagokat a mindennapi gyümölcsöt, zöldséget valamint nasit.

Az árban benne van a gyerkek tábori csomagja, és természetesen a délelőtt 3 angol foglalkozás is.  A táborok reggel 8.00 órától délután 16.00 óráig tartanak, de a kezdés előtt és a zárás után is fél órával felügyeletet biztosítunk a korán érkezőknek.

További információért hívjanak, hívjatok bizalommal.
Telefonszám : 30-399-1486
Email: ancsa129@gmail.com

Információ:
Helyszín: Békéscsaba, Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola, 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2.
Időtartam: 2022.07.11 08:00 - 2022.07.15 16:00

Kids Club Art tábor - Békéscsaba

Táborainkról mondták...

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Kisfiam először volt táborban, és fantasztikus élmény volt számára. A játékos tanulás révén észrevétlenül tanultak meg angol kifejezéseket, dalokat, úgy vélem, ez nagyon fontos a kisebb gyerekek esetében. Jövőre is szívesen küldöm az iskola táboraiba, mert jó hangulat, hozzáértés és kedvesség jellemzi az ott töltött időt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a fiam szeretne, ahogy ő mondja "Kati néni" nyelvóráira járni szeptembertől. Köszönjük! ????

P.Éva (1.osztályos kisfiú édesanyja) 

P. Éva
szülő

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.