cover_img

Kids Club Spy Camp - angol napközis tábor szuper kémeknek - Budapest XVII.

Kids Club Spy Camp - angol napközis tábor szuper kémeknek - Budapest XVII.

Kids Club Spy Camp -  napközis tábor 5-6-7.osztályba készülő  gyerekeknek  

Nyár végi  kalandok  szuper kémeknek és nyomozóknak - természetesen angolul - sok érdekes témával,  játékkal, mozgással és alkotással,  hogy jól végződjön a vakáció és jól induljon az új tanév!

Helyszín: Rákoshegyi Közösségi Ház   díj:37.000 Ft  klubtagoknak 3000 Ft kedvezménnyel: 34.000 Ft  max. létszám 22 fő

Információ:
Helyszín: Budapest, 1174, Budapest, Podmaniczky Zs.u 3.
Időtartam: 2022.08.22 08:00 - 2022.08.26 16:00

Táborainkról mondták...

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.