cover_img

LCF Kids Club Budaörs - Varázsló tábor

LCF Kids Club Budaörs - Varázsló tábor

Táboraink időpontjai, tematikák és helyszínek:

LCF Kids Club Budaörs nyári táborok 2022 - helyszín: MátrixSuli Budaörs, Komáromi utca 16.

 június 20 – 24.                Szuperkémek tábor
június 27-július 1.            Varázsló tábor
július 25-29.                     5 nap alatt a világ körül

LCF Kids Club Érd nyári táborok 2022 - helyszín: Pannoda, Érd, Földmunkás utca 129.

július 18 – 22.                   Kalózok és sellők tábor

Jelentkezés:

A jelentkezés feltétele minden táborunk esetén a jelentkezési lap aláírtan, kitöltve való visszaküldése (szkennelten vagy lefotózva válasz e-mailhez csatolva is megfelelő) és a 15.000,-Ft előleg befizetése, átutalással történő befizetéssel (számlaszám és részletek a jelentkezési lapon szerepelnek). Külön kérés esetén, jelentkezési lap kitöltése és előleg befizetése nélkül csak néhány napig tudunk 1-1 helyet fenntartani. Fontos kiemelni, hogy amennyiben törvényi előírások miatt a tábort nem lehet megtartani vagy a jelentkező a tábort megelőzően megbetegedne, úgy a befizette előleg visszajár teljes egészében!

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint desszert, gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk. Minden idei táborozónk egy LCF Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba.

Tanfolyamainkhoz hasonlóan, táborainkban is nagyon fontos számunkra, hogy mindenkire külön-külön is maximális figyelem jusson, így a helyeink a táborokban is korlátozottak, és azokat a későbbiekben sem tudjuk bővíteni. Maximális létszám táboronként: 25 fő.

Tábori program:

Idén minden táborunkra 1-1 új és izgalmas tematikával készülünk, így akik tavaly velünk táboroztak és akik idén több hétre is jönnének, mindig valami újdonsággal fognak találkozni, új szókinccsel tudnak gazdagodni úgy, hogy minden esetben az évközben tanultakra is építünk.

A napi 3 játékos és élményszerű nyelvi foglalkozás mellett, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre bíztatjuk, így legyen szó mozgásos tevékenységről (reggeli torna), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

Idei táboraink:

SZUPERKÉM TEMATIKÁJÚ ANGOL TÁBOR ISKOLÁSOKNAK:
Június 20-24.  helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000 Ft étkezés,  klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Izgalmas küldetések, csúcstechnológiás gépek, álruhák? Titeket is érdekel a kémek világa? Kém táborunkba olyan 4-12 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen bújnának a kémek bőrébe egy hétre! A szupertitkos küldetéseink alatt megismerkedhettek több kontinens (Amerika, Afrika, Ausztrália és Európa) leghíresebb legendáival, mondáival, népi játékaival és betekintést nyertek a kultúrájukba is.

VARÁZSLÓK TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK:

Június 27-július 1. helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000 Ft étkezés,  klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Gyertek el varázslók táborunkba, ahol nemcsak angoltudásotokat fejleszthetitek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatjátok magatokat. Az óvodáskorúaktól (4-5 éves) egészen a 12 éves gyerekekig szuper programokkal várunk titeket! Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csakúgy, mint maga a varázslás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy sorversenyről, egész nap lehetőségetek nyílik rá, hogy még jobban elsajátítsátok az angol nyelvet.

VILÁGJÁRÓ ANGOL TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK:
Július 25-29. helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000Ft étkezés, klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Egy hét vidám angolozás egy világ körüli utazásra építve! Világjáró táborainkba olyan 4-12 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen vennének részt egy képzeletbeli utazáson! A táborban hatalmas szókincsre tesztek szert, hiszen minden nap más-más kontinens kultúrájával, szokásaival ismerkedünk meg. Átélhetitek, milyen hasznos a nyelvtudás, ha a világ különböző tájaira látogattok el!

KALÓZOK ÉS SELLŐK ANGOL TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK ÉRDEN:
Július 18-22. helyszín: Érd, Pannoda, Földmunkás u. 129.
díj: 32.000,-Ft+10.000Ft étkezés, klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Ismerkedjetek meg a kalózok rejtélyes világával! Kalóz táborunkba 4-10 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk. Megtanulhatjátok, hogy milyen eszközökkel és merre utaztak a kalózok, milyen ételeket fogyasztottak a hajóutak során, milyen állatokkal találkoztak és persze a kézműves foglalkozások keretében, rengeteg remekművet készíthettek.

Táborvezető minden héten: Erika néni, aki segítőivel együtt gondoskodik a jó hangulatról. :-) Elérhetősége: Tel.: 0670/3683527

A táborban az ovis és kisiskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak.

Korhatár a nyári táborokban: 4-12 éves.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:00-16.00-ig tart, azonban előzetes jelentkezés esetén reggel 7:30-tól és délután 16:30-ig ügyeletet tartunk.

Arra bíztatunk mindenkit, hogy ha külön kérés/kérdés merülne fel a táborokkal, az ott eltöltött napokkal, az étkezéssel kapcsolatban, akkor nyugodtan bármikor keressetek minket és mi maximális segítséget nyújtunk majd mindenben.

További nagyon szép hetet kívánunk mindenkinek és sok szeretettel várjuk az érdeklődéseket és jelentkezéseket.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/zGrTo5S3VJShKGaC9

Információ:
Helyszín: Budaörs, Komáromi utca 16.
Időtartam: 2022.06.27 08:00 - 2022.07.01 16:00

Táborainkról mondták...

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.