cover_img

LCF Kids Club Érd - Kalózok és sellők tábor

LCF Kids Club Érd - Kalózok és sellők tábor

Táboraink időpontjai, tematikák és helyszínek:

LCF Kids Club Budaörs nyári táborok 2022 - helyszín: MátrixSuli Budaörs, Komáromi utca 16.

 június 20 – 24.                Szuperkémek tábor
június 27-július 1.            Varázsló tábor
július 25-29.                     5 nap alatt a világ körül

LCF Kids Club Érd nyári táborok 2022 - helyszín: Pannoda, Érd, Földmunkás utca 129.

július 18 – 22.                   Kalózok és sellők tábor

Jelentkezés:

A jelentkezés feltétele minden táborunk esetén a jelentkezési lap aláírtan, kitöltve való visszaküldése (szkennelten vagy lefotózva válasz e-mailhez csatolva is megfelelő) és a 15.000,-Ft előleg befizetése, átutalással történő befizetéssel (számlaszám és részletek a jelentkezési lapon szerepelnek). Külön kérés esetén, jelentkezési lap kitöltése és előleg befizetése nélkül csak néhány napig tudunk 1-1 helyet fenntartani. Fontos kiemelni, hogy amennyiben törvényi előírások miatt a tábort nem lehet megtartani vagy a jelentkező a tábort megelőzően megbetegedne, úgy a befizette előleg visszajár teljes egészében!

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint desszert, gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk. Minden idei táborozónk egy LCF Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba.

Tanfolyamainkhoz hasonlóan, táborainkban is nagyon fontos számunkra, hogy mindenkire külön-külön is maximális figyelem jusson, így a helyeink a táborokban is korlátozottak, és azokat a későbbiekben sem tudjuk bővíteni. Maximális létszám táboronként: 25 fő.

Tábori program:

Idén minden táborunkra 1-1 új és izgalmas tematikával készülünk, így akik tavaly velünk táboroztak és akik idén több hétre is jönnének, mindig valami újdonsággal fognak találkozni, új szókinccsel tudnak gazdagodni úgy, hogy minden esetben az évközben tanultakra is építünk.

A napi 3 játékos és élményszerű nyelvi foglalkozás mellett, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre bíztatjuk, így legyen szó mozgásos tevékenységről (reggeli torna), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

Idei táboraink:

SZUPERKÉM TEMATIKÁJÚ ANGOL TÁBOR ISKOLÁSOKNAK:
Június 20-24.  helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000 Ft étkezés,  klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Izgalmas küldetések, csúcstechnológiás gépek, álruhák? Titeket is érdekel a kémek világa? Kém táborunkba olyan 4-12 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen bújnának a kémek bőrébe egy hétre! A szupertitkos küldetéseink alatt megismerkedhettek több kontinens (Amerika, Afrika, Ausztrália és Európa) leghíresebb legendáival, mondáival, népi játékaival és betekintést nyertek a kultúrájukba is.

VARÁZSLÓK TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK:

Június 27-július 1. helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000 Ft étkezés,  klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Gyertek el varázslók táborunkba, ahol nemcsak angoltudásotokat fejleszthetitek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatjátok magatokat. Az óvodáskorúaktól (4-5 éves) egészen a 12 éves gyerekekig szuper programokkal várunk titeket! Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csakúgy, mint maga a varázslás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy sorversenyről, egész nap lehetőségetek nyílik rá, hogy még jobban elsajátítsátok az angol nyelvet.

VILÁGJÁRÓ ANGOL TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK:
Július 25-29. helyszín: MátrixSuli, Budaörs, Komáromi utca 16.
díj: 32.000,-Ft+10.000Ft étkezés, klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Egy hét vidám angolozás egy világ körüli utazásra építve! Világjáró táborainkba olyan 4-12 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk, akik szívesen vennének részt egy képzeletbeli utazáson! A táborban hatalmas szókincsre tesztek szert, hiszen minden nap más-más kontinens kultúrájával, szokásaival ismerkedünk meg. Átélhetitek, milyen hasznos a nyelvtudás, ha a világ különböző tájaira látogattok el!

KALÓZOK ÉS SELLŐK ANGOL TÁBOR OVISOKNAK ÉS ALSÓ TAGOZATOSOKNAK ÉRDEN:
Július 18-22. helyszín: Érd, Pannoda, Földmunkás u. 129.
díj: 32.000,-Ft+10.000Ft étkezés, klubtagoknak 2.000,-Ft kedvezmény
max. létszám 25 fő

Ismerkedjetek meg a kalózok rejtélyes világával! Kalóz táborunkba 4-10 éves kezdő és haladó nyelvtudású gyerekeket várunk. Megtanulhatjátok, hogy milyen eszközökkel és merre utaztak a kalózok, milyen ételeket fogyasztottak a hajóutak során, milyen állatokkal találkoztak és persze a kézműves foglalkozások keretében, rengeteg remekművet készíthettek.

Táborvezető minden héten: Erika néni, aki segítőivel együtt gondoskodik a jó hangulatról. :-) Elérhetősége: Tel.: 0670/3683527

A táborban az ovis és kisiskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak.

Korhatár a nyári táborokban: 4-12 éves.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:00-16.00-ig tart, azonban előzetes jelentkezés esetén reggel 7:30-tól és délután 16:30-ig ügyeletet tartunk.

Arra bíztatunk mindenkit, hogy ha külön kérés/kérdés merülne fel a táborokkal, az ott eltöltött napokkal, az étkezéssel kapcsolatban, akkor nyugodtan bármikor keressetek minket és mi maximális segítséget nyújtunk majd mindenben.

További nagyon szép hetet kívánunk mindenkinek és sok szeretettel várjuk az érdeklődéseket és jelentkezéseket.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/zGrTo5S3VJShKGaC9

Információ:
Helyszín: Érd, Földmunkás utca 19.
Időtartam: 2022.07.18 08:00 - 2022.07.22 16:00

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.