cover_img

Let's go on holiday angol tábor - Piliscsév

Let's go on holiday angol tábor - Piliscsév

Let’s Go on Holiday!

Gyertek angol nyelvi táborunkba!


Megérkezett környékünkre piliscsévi központtal a nemzetközi háttérrel rendelkező, országos lefedettségű LCF Kids Club!

8-12 éves kisiskolásokat várunk angol napközis táborunkba! 

Nyaralni megyünk!

5 napon keresztül ismerkedünk az angol nyelvvel, napi 3 játékos angol nyelvi foglalkozás keretén belül. Mindezt sok mozgás, kreatív tevékenység, kincskeresés, vetélkedők , vízi parti és sok más kihívás tesz izgalmassá! 


Nyelvi előképzettség nem szükséges, itt majd ismerkedünk az angollal, stabil alapokat építünk, felkeltjük gyermekeik érdeklődését a mai kor legelterjedtebb nyelve iránt! A színes, tartalmas programoknak, a rengeteg játékos foglalkozásnak, szakembereink gyermekközpontú hozzáállásának köszönhetően minden nap rengeteg élménnyel, megszerzett tudással, otthonra készített emlékekkel térhetnek haza a gyerekek. 

A foglalkozásoknak a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Ház ad otthont, augusztus 9-13 között, napjaink reggel 8-tól délután 4-ig tartanak.
Az 5 napos táborunk díja 30.000 Ft + étkezés (kb. 6000 Ft).

A tábor díja tartalmazza a napi három angol nyelvi foglalkozást, a kézműveskedésekhez minden hozzávalót, a napi háromszori étkezést, az innivalót, a napi gyümölcsöt, ezen felül mindenki kap egy meglepetéscsomagot!

Sok szeretettel várunk mindenkit egy izgalmas nyári kalandra! A jelentkezés folyamatos!

A tábor vezetője: 
Bendur Judit
06 30 841 9818
kidsclubpiliscsev@gmail.com
 

Információ:
Helyszín: Piliscsév
Időtartam: 2021.08.09 08:00 - 2021.08.13 16:00

Táborainkról mondták...

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.