cover_img

Let's go on holiday tábor - Kimle

Let's go on holiday tábor - Kimle

Idén nyáron is örömmel látjuk angol táborunkban a 8-12 éves gyerkőcöket! Jó alkalom ez ismerkedni az angol nyelvvel, vagy egy kicsit biztosabbá tenni a már meglévő tudást.

Az együtt töltött hét során a nyaralás lesz a fő témánk, e köré szerveződnek az angol foglalkozások(napi három), a kreatív tevékenységek, a mozgásos vetélkedők és egyéb kihívások.

A program dióhéjban:

Egy-egy nap 8.00 órától 16.00 óráig tart.

Délelőtt a gyerekek életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően külön csoportokban vesznek részt a nyelvi  foglalkozásokon.

A délutáni vetélkedőkön közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

A kreatív tevékenységek során pedig emlékeket készítünk "nyaralásunkról".

A színes, tartalmas programoknak köszönhetően minden nap rengeteg élménnyel és tudással gazdagodik az, aki eljön velünk erre a képzeletbeli utazásra. 

Az 5 napos tábor díja 23.000,- Ft + a háromszori étkezés(7.000,- Ft).

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz, kézműves tevékenységekhez az összes hozzávalót, az enni- és innivalót, sőt még egy ajándékcsomagot is kap minden kedves résztvevőnk(de ez titok;-))! Hogy nektek mit kell hoznotok? Magatokat! :-) Várunk szeretettel!

Érdeklődés, jelentkezés:

Krankovits-Cserháti Johanna

06 20 530 66 55

kidsclubmovar@gmail.com

Érdekel a többi turnus is Mosonmagyaróváron és Kimlén

Információ:
Helyszín: Kimle
Időtartam: 2021.06.21 08:00 - 2021.06.25 16:00

Táborainkról mondták...

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.