cover_img

Let's go on holiday tábor - Mosonmagyaróvár BETELT

Let's go on holiday tábor - Mosonmagyaróvár BETELT

Idén nyáron is örömmel látjuk angol táborunkba a 8-12 éves gyerkőcöket! Jó alkalom ez ismerkedni az angol nyelvvel, vagy egy kicsit biztosabbá tenni a már meglévő tudást.

Az együtt töltött hét során a nyaralás lesz a fő témánk, e köré szerveződnek az angol foglalkozások(napi három), a kreatív tevékenységek, a mozgásos vetélkedők és egyéb kihívások.

A program dióhéjban:

Egy-egy nap 8.00 órától 16.00 óráig tart.

Délelőtt a gyerekek életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően külön csoportokban vesznek részt a nyelvi  foglalkozásokon.

A délutáni vetélkedőkön közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

A kreatyív tevékenységek során pedig emlékeket készítünk "nyaralásunkról".

A színes, tartalmas programoknak köszönhetően minden nap rengeteg élménnyel és tudással gazdagodik az, aki eljön velünk erre a képzeletbeli utazásra. 

Az 5 napos tábor díja 23.000,- Ft + a háromszori étkezés(8.000,- Ft).

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz, kézműves tevékenységekhez az összes hozzávalót, az enni- és innivalót, sőt még egy meglepetéscsomagot is kap minden kedves résztvevőnk! Hogy nektek mit kell hoznotok? Magatokat! :-) Várunk szeretettel!

Érdeklődés, jelentkezés:

Krankovits-Cserháti Johanna

06 20 530 66 55

kidsclubmovar@gmail.com

Érdekel a többi turnus is Mosonmagyaróváron és Kimlén

Információ:
Helyszín: Mosonmagyaróvár
Időtartam: 2021.07.05 08:00 - 2021.07.09 16:00

Táborainkról mondták...

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.