cover_img

Let's go on holiday tábor Kiskunhalason

Let's go on holiday tábor Kiskunhalason

Ha végre itt a nyár, akkor irány a XV. Kids Club angol tábor!

Várunk szeretettel benneteket az idén is a nyár egyik legtartalmasabb táborában!

Az időpont: 2023.07.03.-2023.07.07.

(5-14 éves korig külön korcsoportokban)

A tábort a szokásos zöldövezeti helyszínünkön, a Kertvárosi Ált. Iskolában tartjuk, Kiskunhalason!

Természetesen idén is sok szuper angolos nyári kalanddal és meglepetéssel készülünk, a már megszokott magas minőség mellett...

A nyelvi programok idén is 8.15 órától kezdődnek és 4 óráig tartanak, viszont fél 8-tól fél 5-ig felügyeletet biztosítunk a gyerekek számára.

A táborban az ovis (nagycsoportos) és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, külön termekben, saját csoportvezetővel folynak, naponként változó témákkal. A délután folyamán pedig közösségépítő játékok, kincskeresés, vetélkedők és meglepetések teszik még színesebbé, tartalmasabbá és vidámabbá az együtt töltött napokat! A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, az egész napos étkezés és innivaló költségeit is.

Figyelem! A jelentkezés a mai naptól indul, határideje: a szabad helyek függvényében…

Az egész napos tábor díja:

31.000,-Ft + étkezési díj

(pontos összeget júniusban tudok mondani)

Mivel tavalyi évben többen nem fértek már be a csoportlétszámba és így sajnos nem tudtak jönni a táborba, ha biztosan tudod, hogy jönni szeretnél, jelentkezz mielőbb, hogy nehogy lemaradj a nyár egyik legjobb táboráról…

Hogy mi a Kids Club tábor?

Szórakozás...Okosodás....Biztonság

Gyere el te is, hogy még vidámabb legyen a nyarad!

Tel.: 20/478-4535, E-mail: viragbohner@gmail.com

Információ:
Helyszín: Kiskunhalas, Kertvárosi Általános Iskola Kiskunhalas
Időtartam: 2023.07.03 - 2023.07.07

Táborainkról mondták...

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.