default picture

Lovag tábor - Szeged

Helyszín:         Petőfi Sándor Művelődési Ház Kiskundorozsma

Jelentkezési határidő: 2020.június 1.

Táborunkba azokat am 5-10 éves gyermekeket várjuk, akik vidám angol foglalkozások keretében szeretnének többet megtudni a lovagok és hercegnők életéről, öltözködéséről, kalandjairól. Szeretnének részt venni izgalmas kincskeresésben. Kézműveskedés, mozgásos feladatok és persze rengeteg szuper játék és meglepetés is vár nap, mint nap a kis lovagokra és hercegnőkre!

Minden résztvevő Kids Club pólót kap ajándékba.

A részvételi díj tartalmazza a napi 3 angol foglalkozást, étkezést, a pólót, és a kézműves foglalkozásokhoz az anyagokat is.

Jelentkezni 5000,- Ft előleg befizetésével lehet! A résztvevők száma korlátozott és a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni

Részvételi díj: 27.000; Ft

A Kids Club tagok 1000,- Ft kedvezményben részesülnek

Táborvezető: Raffai Erika

+36 30 62 61 119    www.vidamangol.hu

Információ:
Helyszín: Szeged, Negyvennyolcas utca 12, 6791
Időtartam: 2020.06.15 00:00 - 2020.06.19 17:00

Táborainkról mondták...

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.