default picture

Lovag tábor - Szeged

Helyszín:         Petőfi Sándor Művelődési Ház Kiskundorozsma

Jelentkezési határidő: 2020.június 1.

Táborunkba azokat am 5-10 éves gyermekeket várjuk, akik vidám angol foglalkozások keretében szeretnének többet megtudni a lovagok és hercegnők életéről, öltözködéséről, kalandjairól. Szeretnének részt venni izgalmas kincskeresésben. Kézműveskedés, mozgásos feladatok és persze rengeteg szuper játék és meglepetés is vár nap, mint nap a kis lovagokra és hercegnőkre!

Minden résztvevő Kids Club pólót kap ajándékba.

A részvételi díj tartalmazza a napi 3 angol foglalkozást, étkezést, a pólót, és a kézműves foglalkozásokhoz az anyagokat is.

Jelentkezni 5000,- Ft előleg befizetésével lehet! A résztvevők száma korlátozott és a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni

Részvételi díj: 27.000; Ft

A Kids Club tagok 1000,- Ft kedvezményben részesülnek

Táborvezető: Raffai Erika

+36 30 62 61 119    www.vidamangol.hu

Információ:
Helyszín: Szeged, Negyvennyolcas utca 12, 6791
Időtartam: 2020.06.15 - 2020.06.19

Táborainkról mondták...

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.