cover_img

Lovagok és Hercegnők tábor - Békéscsaba

Lovagok és Hercegnők tábor - Békéscsaba

Kedves Szülők és Gyerekek!

2022. nyarán is nagy szeretettel várunk benneteket táborainkba, ahol a jókedvű,beszédközpontú angol foglalkozások mellett a jókedv nélkülözhetetlen lesz.
Szeretnénk olyan élmény nyújtani, amelyre nagymama, nagypapa korotokban is emlékezni fogtok.
Táborainknak az idén is a békéscsabai evangélikus iskola ad otthont, ami hűs tantermeivel, nagy fákkal benőtt udvarával, saját ebédlőjével ideális helyszín volt az elmúlt években is.

Időpontok,tematikák:
1 tábor: 2022. jún. 27 - júl. 01. LOVAGOK ÉS HERCEGNŐK TÁBOR  4 éves kortól 9 éves korig
2.tábor : 2022. júl. 11 - júl. 15. KIDS CLUB ART TÁBOR 9-10 éves kortól

Mindkét táborunk helyszíne a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola, 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2.

Táboraink díja, kedvezmények:
Mindkét táborunk teljes díja napi 3-szori étkezéssel 27.000 Ft/ fő
Testvérkedvezmény: 5000 Ft/ hét
A táborba való jelentkezés az 5.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé.

Táboraink díja tartalmazza a napi háromszori étkezés mellett a délutáni kézműveskedéshez szükséges eszközöket, alapanyagokat a mindennapi gyümölcsöt, zöldséget valamint nasit. Az árban benne van a gyerkek tábori csomagja, és természetesen a délelőtt 3 angol foglalkozás is.

A táborok reggel 8.00 órától délután 16.00 óráig tartanak, de a kezdés előtt és a zárás után is fél órával felügyeletet biztosítunk a korán érkezőknek.

További információért hívjanak, hívjatok bizalommal.
Telefonszám : 30-399-1486
Email: ancsa129@gmail.com

Információ:
Helyszín: Békéscsaba, Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola, 5600 Békéscsaba, Szeberényi tér 2.
Időtartam: 2022.06.27 08:00 - 2022.07.01 16:00

Lovagok és Hercegnők tábor - Békéscsaba Lovagok és Hercegnők tábor - Békéscsaba Lovagok és Hercegnők tábor - Békéscsaba

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Kisfiam először volt táborban, és fantasztikus élmény volt számára. A játékos tanulás révén észrevétlenül tanultak meg angol kifejezéseket, dalokat, úgy vélem, ez nagyon fontos a kisebb gyerekek esetében. Jövőre is szívesen küldöm az iskola táboraiba, mert jó hangulat, hozzáértés és kedvesség jellemzi az ott töltött időt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a fiam szeretne, ahogy ő mondja "Kati néni" nyelvóráira járni szeptembertől. Köszönjük! ????

P.Éva (1.osztályos kisfiú édesanyja) 

P. Éva
szülő

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.