cover_img

Lovagtábor - Kimle BETELT

Lovagtábor - Kimle BETELT

Minden évben meglepjük magunkat és a gyerkőcöket egy új tematikájú táborral: idén nyáron a lovagok és hercegnők bőrébe bújva angolozhatunk! Aki szeretne velünk tartani eme izgalmas világba, örömmel várjuk egy hétig tartó kalandozásunkra Kimlén, a vidéki vadonban. ;-)

Programunk dióhéjban:

Minden napunk(hétfőtől péntekig) 8.00 órától 16.00 óráig tart.

A táborban a gyerkőcök életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően külön csoportokban vesznek rész a délelőtti angol foglalkozásokon.

Délután vetélkedőkön, kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

A kézműves tevékenységek során pedig minden lovagi és hercegnői kelléket elkészítünk, hogy teljes legyen a "várban lakók" repertoárja. 

Közösségépítő játékok, társasátékok, mozgásos tevékenységek és meglepetések teszik még színesebbé, tartalmasabbá és vidámabbá az együtt töltött napokat!

A tábor díja 23.000,- ft + a háromszori étkezés díja(7.000,- Ft).

A tábor díja tartalmazza a napi 3 angol foglalkozást, azokhoz és a kreatív feladatokhoz az összes hozzávalót, enni- és innivalót, ráadásul egy ajándékcsomagot is(ez titok! :-)) Hogy nektek mit kell hoznotok? Magatokat! Várunk szeretettel!

Elérhetőség és jelentkezés:

Krankovits-Cserháti Johanna

06 20 530 66 55

kidsclubmovar@gmail.com

Érdekel a többi turnus is Mosonmagyaróváron és Kimlén

 

Információ:
Helyszín: Kimle
Időtartam: 2021.06.28 08:00 - 2021.07.02 16:00

Táborainkról mondták...

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Kisfiam először volt táborban, és fantasztikus élmény volt számára. A játékos tanulás révén észrevétlenül tanultak meg angol kifejezéseket, dalokat, úgy vélem, ez nagyon fontos a kisebb gyerekek esetében. Jövőre is szívesen küldöm az iskola táboraiba, mert jó hangulat, hozzáértés és kedvesség jellemzi az ott töltött időt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a fiam szeretne, ahogy ő mondja "Kati néni" nyelvóráira járni szeptembertől. Köszönjük! ????

P.Éva (1.osztályos kisfiú édesanyja) 

P. Éva
szülő

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.