cover_img

Lovagtábor - Kimle BETELT

Lovagtábor - Kimle BETELT

Minden évben meglepjük magunkat és a gyerkőcöket egy új tematikájú táborral: idén nyáron a lovagok és hercegnők bőrébe bújva angolozhatunk! Aki szeretne velünk tartani eme izgalmas világba, örömmel várjuk egy hétig tartó kalandozásunkra Kimlén, a vidéki vadonban. ;-)

Programunk dióhéjban:

Minden napunk(hétfőtől péntekig) 8.00 órától 16.00 óráig tart.

A táborban a gyerkőcök életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően külön csoportokban vesznek rész a délelőtti angol foglalkozásokon.

Délután vetélkedőkön, kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

A kézműves tevékenységek során pedig minden lovagi és hercegnői kelléket elkészítünk, hogy teljes legyen a "várban lakók" repertoárja. 

Közösségépítő játékok, társasátékok, mozgásos tevékenységek és meglepetések teszik még színesebbé, tartalmasabbá és vidámabbá az együtt töltött napokat!

A tábor díja 23.000,- ft + a háromszori étkezés díja(7.000,- Ft).

A tábor díja tartalmazza a napi 3 angol foglalkozást, azokhoz és a kreatív feladatokhoz az összes hozzávalót, enni- és innivalót, ráadásul egy ajándékcsomagot is(ez titok! :-)) Hogy nektek mit kell hoznotok? Magatokat! Várunk szeretettel!

Elérhetőség és jelentkezés:

Krankovits-Cserháti Johanna

06 20 530 66 55

kidsclubmovar@gmail.com

Érdekel a többi turnus is Mosonmagyaróváron és Kimlén

 

Információ:
Helyszín: Kimle
Időtartam: 2021.06.28 08:00 - 2021.07.02 16:00

Táborainkról mondták...

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.