cover_img

Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron

Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron

Gyertek el idén is táborainkba, tegyük együtt vidámabbá a nyarat! "Öröm nélkül nincs igazi tanulás." - mondotta vala Freud Tamás, s mi ezzel teljesen egyet is értünk. Ovisok, iskolások játszva, vetélkedve, élményekkel teli programokon át fejleszthetik velünk angol tudásukat, miközben felhőtlenül szórakoznak nap nap után. Idén nyáron már 5 turnust indítunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kalandot.

Jelentkezés az oldal alján, vagy az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Krankovits-Cserháti Johanna (táborvezető, szervező)

e-mailben: kidsclubmovar@gmail.com

telefonon: +36 20 530 66 55

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8.00-16.00 óráig tart.

A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, saját csoportvezetővel folynak és a naponként változó témák (utazás, öltözködés, ételek, környezetünk, stb.) mellett a tábor tematikájához kapcsolódnak.

A kreatív foglalkozások keretében szebbnél-szebb tábori emlékeket készítünk.

A vetélkedőkön, a kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

Ami nálunk mindig garantált: jókedv, a biztos nyelvi fejlődés, a minőség és persze sok-sok meglepetés!

A tábor díja tartalmazza: a napi 3 angol foglalkozást, a teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint szénsavmentes ásványvíz, desszert és gyümölcs is!), a foglalkozásokhoz, kézműves feladatokhoz az összes hozzávalót, ráadásul egy tábori ajándékcsomagot is (ami a gyerekek számára még maradjon titok!)

Turnusaink:

I.turnus: június 28 - július 2. LOVAGOK ÉS HERCEGNŐK TÁBOR 4-8 éveseknek (Kimle, Látogatóközpont)

II.turnus: július 5-9. ALL INCLUSIVE TÁBOR 8-12 éveseknek (Mosonmagyaróvár, Flexum Thermal&Spa konferenciaterme)

III.turnus: július 12-16. KALÓZOK ÉS SELLŐK TÁBOR 4-8 éveseknek (Mosonmagyaróvár, Flexum Thermal&Spa konferenciaterme)

S a nagy érdeklődésre való tekintettel egy ráadás!:

IV.turnus: július 26-30. KALÓZOK ÉS SELLŐK TÁBOR 4-8 éveseknek (Mosonmagyaróvár, Flexum Thermal&Spa konferenciaterme)

Félnapos MINI TÁBORUNK pedig július 19-23-ig várja a 3-4 éves kis kalandorokat. Ennek tematikájáról, programjairól, áráról részletes tájékoztatóval kérésre külön szolgálunk.

Szeretnék többet megtudni a Mini táborról

Az egész napos táborok díja: 23.000 Ft + az étkezések díja; klubtagoknak és testvéreknek 21.000 Ft + az étkezések díja. (A háromszori étkezés ára Kimlén 7000 Ft, Mosonmagyaróváron 8000 Ft.)

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben, turnusonként max. 15 főig tudjuk fogadni, így garantáltan betarthatóak a biztonsági, egészségügyi előírások, valamint kellő figyelmet tudunk fordítani minden kis kalandorra! Jelentkezzetek mielőbb, le ne maradjatok erről a frenetikus pár napról!

Várunk nagy szeretettel a Kids Club táborba!

 

 

 

 

 

 

Információ:
Helyszín: Mosonmagyaróvár
Időtartam: 2021.06.28 08:00 - 2021.07.30 16:00

Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron

Táborainkról mondták...

Gyermekem nagyon jól érezte magát az idén is, sokat mesélt a programokról és azt mondta jövőre is szeretne menni és sajnálta, hogy véget ért. Azt hiszem, ez mindent elmond arról mennyire jól sikerült a tábor.

Sebestyén Botond anyukája

Nagyon tetszik a tábor.A suliban most fogom elkezdeni az angolt és nagyon sok mindent tanultam a hét folyamán. Énekelve, játékosan tanulunk. Most, hogy eljöttem ide, jobb lesz a kiejtésem. Ági néni, Szandi néni és Adri néni nagyon kedvesek. Mindenkinek ajánlom a Kids Clubot.

Kandó Szofi
10 éves

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.