default picture

Nyári táborok Kimlén és Mosonmagyaróváron

Gyertek el idén is táborainkba, tegyük együtt vidámabbá a nyarat! "Öröm nélkül nincs igazi tanulás." - mondotta vala Freud Tamás, s mi ezzel teljesen egyet is értünk. Ovisok, iskolások játszva, vetélkedve, élményekkel teli programokon át fejleszthetik velünk angol tudásukat, miközben felhőtlenül szórakoznak nap nap után. Idén nyáron már 5 turnust indítunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kalandot.

Jelentkezés az oldal alján, vagy az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Krankovits-Cserháti Johanna (táborvezető, szervező)

e-mailben: kidsclubmovar@gmail.com

telefonon: +36 20 530 66 55

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8.00-16.00 óráig tart.

A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, saját csoportvezetővel folynak és a naponként változó témák (utazás, öltözködés, ételek, környezetünk, stb.) mellett a tábor tematikájához kapcsolódnak.

A kreatív foglalkozások keretében szebbnél-szebb tábori emlékeket készítünk.

A vetélkedőkön, a kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat.

Ami nálunk mindig garantált: jókedv, a biztos nyelvi fejlődés, a minőség és persze sok-sok meglepetés!

A tábor díja tartalmazza: a napi 3 angol foglalkozást, a teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint szénsavmentes ásványvíz, desszert és gyümölcs is!), a foglalkozásokhoz, kézműves feladatokhoz az összes hozzávalót, ráadásul egy tábori ajándékcsomagot is (ami a gyerekek számára még maradjon titok!)

A tervezett turnusok:

I.turnus: június 21-25. ALL INCLUSIVE TÁBOR 8-12 éveseknek (Kimle, Látogatóközpont)

II.turnus: június 28 - július 2. LOVAGOK ÉS HERCEGNŐK TÁBOR 4-8 éveseknek (Kimle, Látogatóközpont)

III.turnus: július 5-9. ALL INCLUSIVE TÁBOR 8-12 éveseknek (Mosonmagyaróvár, Flexum Thermal&Spa konferenciaterme)

IV.turnus: július 12-16. KALÓZOK ÉS SELLŐK TÁBOR 4-8 éveseknek (Mosonmagyaróvár, Flexum Thermal&Spa konferenciaterme)

Félnapos MINI TÁBORUNK pedig július 19-23-ig várja a 3-4 éves kis kalandorokat. Ennek tematikájáról, programjairól, áráról részletes tájékoztatóval kérésre külön szolgálunk.

Az egész napos táborok díja: 23.000 Ft + az étkezések díja; klubtagoknak és testvéreknek 21.000 Ft + az étkezések díja. (A háromszori étkezés ára Kimlén 7000 Ft, Mosonmagyaróváron 8000 Ft.)

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben, turnusonként max. 15 főig tudjuk fogadni, így garantáltan betarthatóak a biztonsági, egészségügyi előírások, valamint kellő figyelmet tudunk fordítani minden kis kalandorra! Jelentkezzetek mielőbb, le ne maradjatok erről a frenetikus pár napról!

Várunk nagy szeretettel a Kids Club táborba!

 

 

 

 

 

 

Információ:
Helyszín: Mosonmagyaróvár
Időtartam: 2021.07.16 08:00 - 2021.07.23 16:00

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a sok élményt! Barnabás nagyon jól érezte magát, igazán tartalmas tábor volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük a törődést is.

Végh Bernadett

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

„Marcika folyamatosan emlegeti a tábort , nagyon hiányzik neki.
Sokat beszél angolul, énekelgeti a dalokat és mondókázik. azóta is angolul számol mindent, angolul köszöni meg a dolgokat, ha nem tud valamit azt is angolul mondja. Mi is mondunk neki néha angolul dolgokat, nagyon érdekli. Nagyon várja ő is, hogy találkozzon újra Veletek.”

Lippai-Desits Evelin

Szia, Lili ma azt mondta, hogy ez a tábor tartson örökre, mert ő mindig oda akar járni. Hatalmas élmény számára!

Kati

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.