default picture

Világjáró tábor - Veresegyház

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8.00-16.00 óráig tart. A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, saját csoportvezetővel folynak. A gyerekekkel minden nap egy másik kontinensre látogatunk el, így a tábor 5 napja alatt 5 kontinenst fedezünk fel. A tőlünk megszokott módon sokat fogunk mozogni a szabadban, a napot reggeli tornával indítjuk. A délutáni kézműves foglalkozások keretében szebbnél-szebb tábori emlékeket készítünk. A vetélkedőkön, a kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat. Közösségépítő játékok, társasjátékok, vetélkedők és meglepetések teszik még színesebbé az együtt töltött napokat.  Amire számíthattok: jókedv, nyelvi fejlődés, kreativitás, sok mozgás, családias hangulat.

A tábor díja:  29.000 - Ft  (napi 4 étkezéssel együtt)

A tábor díja tartalmazza: napi 3 angol foglalkozást, a teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint tea és gyümölcs is), a foglalkozásokhoz, kézműves feladatokhoz az összes hozzávalót, meglepetést

A jelentkezés a regisztrációs lap leadásával és 10.000-Ft foglaló befizetésével válik véglegessé.

További információ és regisztráció: 06 30 456 0472

Információ:
Helyszín: Veresegyház
Időtartam: 2020.06.29 - 2020.07.03

Táborainkról mondták...

Köszönjük szépen a csodás hetet!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, a szervezéssel, a programokkal, a hozzáállásoddal/hozzáállásotokkal.
Nekünk ez volt az első táborunk Hanna életében, és hála Nektek, szuper élmény volt neki (és mi is nyugodtak voltunk, hogy jó helyen van)! a héten is ment volna... 
Azóta a plüssök gyakorolják otthon a dalokat, mennek a játszóra, ebédelni stb...
Én úgy gondolom, hogy mindenre, mindenkire figyelemmel voltatok, és örülök, hogy Veletek tapasztalhattuk meg az első táborozás élményét!

M. Ildikó

Köszönjük szépen, Linduska nevében is ezt a felejthetetlen élményt nyújtó kellemes tábort! 
Linduska nagyon jól érezte magát nálatok, nekem pedig, mint folyamatosan aggódó szülőnek, megnyugvás volt, hogy jó helyen tudhatom legféltettebb kincsemet.

Rácsai Tünde – Fekete Linda

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

„Benedek minden nap nagy lelkesedéssel indult az angolos táborba, és délután azzal fogadott, hogy milyen szuper jól érezte magát. A tábor óta is lelkesen emlegeti Jázmint. Sőt, elővesz táboros játékokat, amiket szeretne velem is eljátszani angolul. Köszönjük ezt a vidám tábort!”

Kiss Zsuzsanna

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.