default picture

Világjáró tábor - Veresegyház

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8.00-16.00 óráig tart. A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően külön csoportokban, saját csoportvezetővel folynak. A gyerekekkel minden nap egy másik kontinensre látogatunk el, így a tábor 5 napja alatt 5 kontinenst fedezünk fel. A tőlünk megszokott módon sokat fogunk mozogni a szabadban, a napot reggeli tornával indítjuk. A délutáni kézműves foglalkozások keretében szebbnél-szebb tábori emlékeket készítünk. A vetélkedőkön, a kincskeresésen keresztül közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat. Közösségépítő játékok, társasjátékok, vetélkedők és meglepetések teszik még színesebbé az együtt töltött napokat.  Amire számíthattok: jókedv, nyelvi fejlődés, kreativitás, sok mozgás, családias hangulat.

A tábor díja:  29.000 - Ft  (napi 4 étkezéssel együtt)

A tábor díja tartalmazza: napi 3 angol foglalkozást, a teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint tea és gyümölcs is), a foglalkozásokhoz, kézműves feladatokhoz az összes hozzávalót, meglepetést

A jelentkezés a regisztrációs lap leadásával és 10.000-Ft foglaló befizetésével válik véglegessé.

További információ és regisztráció: 06 30 456 0472

Információ:
Helyszín: Veresegyház
Időtartam: 2020.07.27 - 2020.07.31

Táborainkról mondták...

Viki nagyon jól érezte magát a táborban, külön kiemelte a madármentő látogatást, otthon a szerepjátékok közé bekerült az indiános,
és nagyon büszke volt, hogy az újonnan tanult szavak közül volt, amivel nekünk is tudott újat mondani, illetve a készített fejdíszre és a mappában megoldott feladatokra is. A spontán dalra fakadásokból pedig megismertük a 'Sun has got his hat on' és a 'Fuzzy Wuzzy was a bear' dalokat / mondókákat.
Magától értetődőnek vette, hogy ősztől angol tanfolyam és jövőre megint tábor, már azon törte a buksiját, milyen színre szavazzon poló ügyben következő nyáron.
Külön megjegyezném, mert sokszor hajlamos vagyok én is elfelejteni egy pillanatra, hogy annak ellenére, hogy a Mákvirágban imádta az angolórákat Edina nénivel, a tanfolyam számunkra elég nehezen indult.
Ha én kísértem, hajlamos volt minden mással foglalkozni az órákon, és már majdnem ott tartottam, hogy feladjuk, mikor a nagypapa vette át a kísérő szerepet (és kint várta meg a fogalalkozásokat, amire akkor Viki be sem akart menni sokszor)
A bemutató órán és a tábor képein látva a lelkes részvételét, és a fejlődését, elmondhatom, hogy hatalmas utat tettünk meg, és köszönöm, hogy türelemmel és szeretettel kíséritek ezen az úton.

B. Edina

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Matyi nagyon jól érezte magát a táborban. Elmondása szerint sokat tanult, aminek külön örülök, hogy ezt saját maga is így tapasztalta. Nagyon tetszett, hogy többen foglalkoztatok a gyerekekkel és nem "tömeg" oktatás folyt. Csak pozitívan tudunk a táborról nyilatkozni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget, hogy Matyi menni tudott.

Dr Szakács Veronika

„Nagyon jól érezték magukat, nagyon sokat jelentett ez az egy hét, minden nap énekelgetnek és Peti angolul kért ma paradicsomot, Eszter pedig jelezte, hogy szeretne egész évben angol táborba járni - ovi helyett - és Peti is helyeselt.”

Civin-Palásthy Zsanett

Jelentkezz táborunkba

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon a nyáron úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is, jelentkezzetek egy Kids Club napközis táborba!

A regisztrációt követően, nyelviskola vezetőnk részletesen tájékoztat benneteket az általatok választott táborral kapcsolatban.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.