cover_img

Öt + egy előny, amiért érdemes a Kids Club franchise-t választani

Miért érdemes a Kids Club franchise rendszerhez csatlakozni?

Öt + egy előny, amiért érdemes a Kids Club franchise-t választani

A franchise rendszerekhez történő csatlakozásnak számtalan előnye van, viszont cserébe meglehetősen magasak az induló költségek. Ha végzel egy kis piackutatást a témában, tapasztalni fogod, hogy akár többmillió forintos tőkét is igényelhet a csatlakozás, még egy olyan területen is, mint a gyerekek nyelvoktatása. Egyrészt a működtetésükhöz szükséges a megfelelően felszerelt, központi fekvésű helyszín, másrészt pedig a belépési díj is többmillió forintos tétel, és akkor még a tanárok képzéséről és egyéb szükséges felszerelésekről nem is beszéltünk.

Szerencsére nem minden franchise ilyen. Mi az LCF Clubsban azt valljuk, hogy legyen a játékos nyelvtanítás módszertana elérhető minél több kisgyerek és pedagógusok számára, akár a legkisebb településeken is, anélkül hogy mindez óriási befektetést igényelne részükről.

Öt + egy előny, amiért érdemes a Kids Club franchise-t választanod

Nem elvárás a saját helyszín

A Kids Club tanfolyamok otthonról is szervezhetőek, hiszen főként óvodákban, iskolákban és művelődési házakban működnek. Csak akkor kell saját helyszínben gondolkodnod, ha ez az álmod és a vágyad.

Ha viszont nem ragaszkodsz saját helyszínhez, a befektetésed már szinte egy csoport indításával is megtérülhet, miközben hatalmas előnnyel indulsz azokkal szemben, akik egyedül, önerőből hoznak létre egy nyelviskolát.

Gyorsan megtérülő befektetés

A franchise rendszerhez csatlakozással, szinte azonnal elindíthatod a tanfolyamaidat, hiszen mindent megkapsz ehhez. Nem kell komolyabb piackutatással, tananyagok, marketing anyagok kidolgozásával, honlap készíttetésével, stb. foglalkoznod, hiszen egy „kulcsrakész” vállalkozást kapsz. Ennek megfelelően nincs szükséged nagyobb befektetésre és sokkal rövidebb idő alatt jutsz bevételekhez, mintha mindent saját magadnak kellene kitalálnod.

Minimalizált kockázat

Míg egy saját vállalkozás indítása óriási rizikóval indul, egy már több, mint 25 éve, országosan és nemzetközileg is sikeresen működő franchise rendszer szinte biztos befutó a te településeden is. Miért? Mert a csatlakozással minden tudást, képzést és reklám, marketing, valamint oktatási anyagot biztosítunk számodra ahhoz, hogy sikeres légy. Nincs más dolgod, mint követni azt a sémát, ami már évek óta bizonyít.

Nem vagy egyedül

Egyedül vállalkozni a legnehezebb. Nincs kihez fordulnod, ha kérdésed van, nincs aki támogasson, ha elakadsz. Ha viszont egy jól működő rendszerhez csatlakozol, a központ támogatását a vállalkozásod működtetésének szinte minden területén élvezheted. Sőt, részese leszel egy szuper pozitív és lelkes országos csapatnak is. Franchise partner társaiddal együttműködve, egymást segítve, rengeteg plusz, hasznos ötletet kaphatsz a tanfolyamaid színesítésére, a folyamatos megújulásra, valamint a sikeres működéshez is.

Így történhetett az is, hogy a csapat összefogásával, szinte egyik napról a másikra át tudtunk térni a tanfolyamok online formában történő folytatására, amikor ez szükséges volt. Ráadásul, ha erre ismét sor kerülne, már nem ér bennünket felkészületlenül.

Márkaismertség

A szülői igény a korai nyelvelsajátítás iránt évről-évre növekszik. A szülők közül sokan felismerik a korai nyelvelsajátítás hatékonyságát, ezért már egyre korábban szeretnék, ha gyermekük is elkezdene ismerkedni egy idegen nyelvvel. Az igények kielégítésére ma már egyre több lehetőség közül választhatnak, viszont a tudatos szülők számára fontos a megbízható, ismert márka. Mi lehet nagyobb bizonyíték a módszer hatékonyságára, minthogy a Kids Club már több, mint 25 éve jelen van Magyarországon? És mindez az internet világában, egyetlen kattintással leellenőrizhető.  Ráadásul nem csak a szülők, hanem az intézményvezetők és a nyelvtanárok is jobban bíznak egy olyan nyelviskolában, amely már bizonyította a sikerességét az ország számos területén.

Komplexitás

A tanulóid számára nem kell külön helyekről összeválogatnod az oktatási anyagokat, hiszen teljes csomagot biztosítunk minden kis klubtagunk számára, amely ráadásul egyedi, saját fejlesztésünk, így boltban nem megvásárolható. A csomag részét képezi online játéktárunk is, amely nem csak a foglalkozásokat teszi érdekessé és interaktívvá, de otthon is gyakorolhatják a gyerekek az angolt.

Nagy sikerű nyári táboraink és szünidei programjaink is színesítik, bővítik a lehetőségeket.

Ha franchise rendszerünkről, a csatlakozás feltételeiről szeretnél többet megtudni, kérd tájékoztatónkat és regisztrálj egy kötelezettség nélküli online vagy offline találkozóra.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.