cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest XVII.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest XVII.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/779-6739
Budapest XVII.

Tóthné Csohány Katalin vagyok, az LCF Clubs Hungary Budapest, XVII.kerületi franchise képviselője, a Kids Club XVII. Nyelviskola vezető tanára.

Angol - latin szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban. Rákoshegyen élek férjemmel és három gyermekemmel.

2008. júniusa óta szervezem és vezetem a Kids Club vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy a gyermekek többsége nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a Kids Club módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon.  Az első évek kedvező tapasztalatain és az óvodásokkal átélt sikerélményeken felbátorodva elkezdtem kisebb gyermekekkel is foglalkozni és elindultak a Baby Club és Jazz Mataz angol klubok, melyeken a 3 évnél fiatalabb gyermekek vesznek részt szüleikkel vagy nagyszüleikkel együtt.  Így vált teljessé az álmom: a piciktől a serdülőkig minden korosztályú gyermeket tudunk fogadni a Kids Club XVII. Nyelviskola angol nyelvi klubjaiba

A XVII. kerületben több helyszínen vagyunk jelen, igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretném megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek, hogy a gyermekeket el tudják vinni a foglalkozásainkra és be tudják illeszteni a mindennapokba.

A nyelviskola vezetőtanáraként és klubvezető tanárként is elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan, angoltudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának.

Az angol  nyelv beszéd centrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként éljék meg a Kids Club foglalkozásokon töltött időt.

Ezt szem előtt tartva szervezek rendezvényeket, programokat és nyáron napközis táborokat óvodásoknak, kisiskolásoknak és tizenéveseknek. Félnapos és egynapos programjaink az ünnepekhez kapcsolódó tematikával és hangulattal különleges színfoltjai a tanévnek. Évről évre újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk ezekre az alkalmakra a gyerekeket,ahol a vidám angolozás mellett az angolszász hagyományok és ünnepi szokások megismerése is a célunk.

Nyári táboraink  pedig megkoronázzák a tanévet: legyen az egy félnapos ún. mini tábor vagy napközis tábor : táborosaink fantasztikus  kalandokat élhetnek át velünk az 5 táboros nap alatt, miközben – a napi több nyelvi foglalkozás hatására- rengeteget fejlődik a nyelvtudásuk is. Mi sem bizonyítja jobban táboraink sikerét, minthogy évek óta visszatérő táborosaink vannak, akiknek szülei a család nyári programját a Kids Club tábor időpontjához igazítják.

Nagy szeretettel hívom és várom a piciket, ovisokat és iskolásokat az LCF – KIDS CLUB klubtagjai közé! Tanuljunk együtt angolul játszva és vidáman!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

A 2021/2022. tanévben ezeken a helyszíneken  várjuk angolozni a babákat, ovisokat és iskolásokat:

Rákoskerti Művelődési Ház, Rákoshegyi Közösségi Ház 

Micimackó Óvoda - az intézménybe járó gyerekeknek októbertől április végéig péntek délelőtti időpontban heti 1 alkaommal 

, Hétszínvirág Óvoda - az intézménybe járó gyerekeknek október 2. hetétől április végéig hétfő / kedd / szerda délelőtti időpontban heti 1 alkaommal

A 30 (2X15) alkalmas  tanfolyamok díja :   

48.000 Ft  , azaz 1600 Ft/ foglalkozás mely fizethető :  - két részletben = 2 X 24.000 Ft  (október 15 -ig  és február 15- ig)

                                                                                                        - egy összegben 10% kedvezménnyel  43.200 Ft (október 15-ig)

testvérkedvezmény : a tanfoyam díjából 10 % a 2., 3., ....  gyermeknek

A tanfolyami díjon felül beiratkozáskor fizetendő a klubcsomag díja. A klubcsomag megvásárlása a tanfolyamon való részvétel feltétele.tartalma és díja  az adott tanfolyamtól, csoporttól függ.

Díja 6700 Ft és 9900 Ft között van és minden esetben 1 tanévre szóló klubtagságot biztosít. Ezen kívül tartalmazza tanfolyamtól függően  a könyvet, a letölthető hanganyagot, az EnglishZone internetes oktató játéktárra 1 tanévre szóló regisztrációt, táskát , matricákat)

testvérkedvezmény: a klubcsomag díjából 1000 FT kedvezmény mindegyik gyermeknek

HELYSZÍNEK , CSOPORTOK, IDŐPONTOK:

Rákoskerti Művelődési Ház  - kedd és csütörtök délután

Kids Club vidám angol klub 5 -7 éveseknek HALADÓ CSOPORT kedd 16.15-17.00

Kids Club vidám angol klub 2.-3.osztályosoknak  kedd 17.15-18.00 

Kids Club vidám angol klub óvodásoknak csütörtök 15.45 - 16.30 KEZDŐ CSOPORT

Kids Club vidám angol klub 1-2. osztályosoknak   csütörtök 16.45 -17.30

Kids Club Jazz-Mataz vidám angol klub 2-4 éves gyermekeknek és szüleiknek  HALADÓ CSOPORTcsütörtök 17.45-18.15

Rákoshegyi Közösségi Ház  - hétfő délelőtt és délután, szerda déután

Kids Club Baby Club vidám angol klub 3 évnél fiatalabb gyermekeknek és szüleiknek hétfő 9.30-10.00

Kids Club  JAZZ-MATAZ vidám angol klub  2-4 éves gyermekeknek és szüleiknek KEZDŐ CSOPORT hétfő  16.30-17.00

 Kids Club  vidám angol klub 5-7 éves gyerekeknek hétfő 17.15-18.00

Kids Club vidám angol klub 3. osztályosoknak  HALADÓ CSOPORT  szerda 16.30-17.15

Kids Club vidám angol klub 4.-5.  osztályosoknak HALADÓ CSOPORT szerda 17.30-18.15

ONLINE KIDS CLUB  haladó angolos  5-6. osztályosoknak (,akik már legalább 4 éve tanulnak angolul)

csütörtök 19.00 - 19.45-ig  A foglalkozások a ZOOM -on zajlanak .

MINDEN MŰKÖDŐ CSOPORTHOZ  INGYENES PRÓBA ÓRA UTÁN LEHET CSATLAKOZNI!

 

 

 

Programjaink, táboraink

Szülői vélemény

Emili évek óta jár a Kids Club órákra, táborokba. A hangulat remek, az oktatásban nincs hiba. A dalok/mondókák/játékos foglalkozások alatt az angol tudás láthatatlanul kúszik be a kis buksijukba, aztán egyszercsak elkezdi használni, amikor találkozik egy külföldi gyerekkel, mintha ez lenne a világ legtermészetesebbje. ???? A dalokat, amiket tanult még több hónappal később is dalolja. A kedves, hozzáértő és humorban is bővelkedő környezet, ami az órákon és a táborokban jelen van szintén hozzájárul a gyerekek angol nyelvi tanulásához és szeretetéhez. ????
 M. Zsófia,  3.osztályos kislány édesanyja 

M.Zsófia

Szülői vélemény

 Kids Club tábor: családias, játékosan tanítják a nyelvet,színes választékos programokat kínálnak
Annamária,egy 3.osztályos kislány édesanyja 

T.Annamária

Szülői vélemény

Maxival 3 hónapos kora óta "beszélgetünk" itthon angolul, Kati nénihez 1.5 éves kora óta járunk és a karantén alatt sem hagytuk abba. A legjobb döntés volt ezt a módszert és Kati nénit választani, hiszen így a gyermekünk fejében nem egy szótárfüzet van, hanem eleve angolul kezd gondolkodni, ha angolul kérdezünk tőle valamit. Voltak kétségeink, hogy hogyan fog a még magyarul sem tudó kisfiunk angolul tanulni, de eloszlottak teljesen, jövőre már megpróbáljuk a tábort is!
 T-K. Szilvia,  3 éves kisfiú édesanyja

T-K.Szilvia

Szülői vélemény

„Az angol tanulást még az óvodában kezdtem a Kids Club óráin Csohány Kati nénivel. Rengeteg élményem van onnan. Társaimmal együtt nagyon vártuk minden héten a játékos foglalkozásokat, mert sokat mondókáztunk, énekeltünk és nevettünk együtt. Nem is tűnt tanulásnak, csak egy hatalmas mókázás volt......”
„Óvodás koromtól, minden évben részt vettem a Kids Club nyári táboraiban, ahol az angol tanuláson kívül kézműveskedtünk is. Kedvenceim a környezetvédő, és az indián tábor volt. Idén, 4. osztályban részt vettem a Bendegúz Tudásbajnokság nevű versenyen, ahol először megyei 4. lettem, ezzel részt vehettem az országos döntőben, ahol 9. helyezést értem el.”
Ádám teljes írása Blogunkban olvasható.

Balázs Ádám
4. osztályos tanuló, óvodás kora óta jár Kids Clubba

Szülői vélemény

Anya:
Kati néni angol óráját szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy gyermeke stressz nélkül megszeresse az angolt. A gyerekeim évről-évre egyre többet beszélnek, énekelgetnek otthon angolul, teljesen beépült mindennapi életükbe, természetes számukra, hogy más nyelven is megszólalnak az anyanyelvükön kívül. Ha tehetném, én is beiratkoznék 1-1 nyílt óra után. 
Oli:
Kati néni óráit azért szeretem, mert tele van játékkal, és nem kell állandóan írni. Az a legjobb, hogy nincs dolgozat.

Huszti Eszter
egy ovis és egy iskolás kisfiú anyukája, 4 éve Kids Clubosok és a nagyobbik gyermek, a 2. osztályos Olivér véleménye a Kids Clubról

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest XVII.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.