cover_img

LCF Kids Clubs - Budapest XVII.

cover
LCF Kids Clubs - Budapest XVII.
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/779-6739
Budapest XVII.

Tóthné Csohány Katalin vagyok, az LCF Clubs Hungary Budapest, XVII.kerületi franchise képviselője, a Kids Club XVII. Nyelviskola vezető tanára.

Angol - latin szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban. Rákoshegyen élek férjemmel és három gyermekemmel.

2008. júniusa óta szervezem és vezetem a Kids Club vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy a gyermekek többsége nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a Kids Club módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon.  Az első évek kedvező tapasztalatain és az óvodásokkal átélt sikerélményeken felbátorodva elkezdtem kisebb gyermekekkel is foglalkozni és elindultak a Baby Club és Jazz Mataz angol klubok, melyeken a 3 évnél fiatalabb gyermekek vesznek részt szüleikkel vagy nagyszüleikkel együtt.  Így vált teljessé az álmom: a piciktől a serdülőkig minden korosztályú gyermeket tudunk fogadni a Kids Club XVII. Nyelviskola angol nyelvi klubjaiba

A XVII. kerületben több helyszínen vagyunk jelen, igazodva a gyermekes családok igényeihez, lehetőségeihez. Így szeretném megkönnyíteni a szülőknek és nagyszülőknek, hogy a gyermekeket el tudják vinni a foglalkozásainkra és be tudják illeszteni a mindennapokba.

A nyelviskola vezetőtanáraként és klubvezető tanárként is elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan, angoltudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának.

Az angol  nyelv beszédcentrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként éljék meg a Kids Club foglalkozásokon töltött időt.

Ezt szem előtt tartva szervezek rendezvényeket, programokat és nyáron napközis táborokat óvodásoknak, kisiskolásoknak és tizenéveseknek. Félnapos és egynapos programjaink az ünnepekhez kapcsolódó tematikával és hangulattal különleges színfoltjai a tanévnek. Évről évre újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk ezekre az alkalmakra a gyerekeket,ahol a vidám angolozás mellett az angolszász hagyományok és ünnepi szokások megismerése is a célunk.

Nyári táboraink  pedig megkoronázzák a tanévet: legyen az egy félnapos ún. mini tábor vagy napközis tábor : táborosaink fantasztikus  kalandokat élhetnek át velünk az 5 táboros nap alatt, miközben – a napi több nyelvi foglalkozás hatására- rengeteget fejlődik a nyelvtudásuk is. Mi sem bizonyítja jobban táboraink sikerét, minthogy évek óta visszatérő táborosaink vannak, akiknek szülei a család nyári programját a Kids Club tábor időpontjához igazítják.

Nagy szeretettel hívom és várom a piciket, ovisokat és iskolásokat az LCF – KIDS CLUB klubtagjai közé! Tanuljunk együtt angolul játszva és vidáman!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
Tanfolyamaink

A 2024/2025. tanévben ezeken a helyszíneken  várjuk angolozni a babákat, ovisokat és iskolásokat:

Rákoskerti Művelődési Ház, Rákoshegyi Közösségi Ház 

Micimackó Óvoda - az intézménybe járó középső csoportos és nagy csoportos gyerekeknek októbertől április végéig  heti 1 alkalommal az óvodavezetővel egyeztetett időpontban

 Hétszínvirág Óvoda - az intézménybe járó középső csoportos és nagy csoportos gyerekeknek október  április végéig  heti alkalommal az óvodavezetővel egyeztetetti dőpontban

A 30 (2X15) alkalmas  tanfolyamok díja : 

69000 Ft  , azaz 2300 Ft/ foglalkozás mely fizethető :                                                                                            

- két részletben = 2 X 34.500 Ft  (beiratkozáskor  és február 15- ig

- egy összegben 10% kedvezménnyel 62.100Ft ( a beiratkozáskor)

- testvérkedvezmény : a tanfolyam díjából 10 % a 2., 3., ....  gyermekne

A tanfolyami díjon felül beiratkozáskor fizetendő a klubcsomag díja, mely 8000 FT és 12.500 Ft között van . A klubcsomag megvásárlása a tanfolyamon való részvétel feltétele,tartalma és díja  az adott tanfolyamtól, csoporttól függ.  A megvásárolt klubcsomag minden esetben 1 tanévre szóló klubtagságot biztosít. Ezen kívül tartalmazza tanfolyamtól függően  a könyvet, a letölthető hanganyagot, az EnglishZone internetes oktató játéktárra 1 tanévre szóló regisztrációt, táskát , matricákat)

testvérkedvezmény: a klubcsomag díjából 1000 FT kedvezmény mindegyik gyermekne

A tanfolyam díja utalással fizethető. A befizetésről minden esetben számlát állítunk ki, de  csak magánszemélyeknek és arraa névre és címre, akitől az utalás érkezik. Cégeknek nem áll módunkban számlát kiállítani. 

CSOPORTOK, HELYSZÍNEK, IDŐPONTOK:

RÁKOSKERTI MŰVELŐDÉSI HÁZ 

Kedden:

16.00 - 16.30 2 - 4 éveseknek szülői részvétellel JAZZ-MATAZ 1  
16.45 – 17.30  KIds Club  1. - 2. osztályosoknak haladó csoport 
17.45 – 18.15    2-4 éveseknek  JAZZ-MATAZ 2

Csütörtökön:
15.45-16.30 KIds Club 4-6 éveseknek  ORANGE COURSE 
16.45 – 17.30 Kids Club 3-4.osztályosoknak

17.45 – 18.30 óra Kids Club 5-7 éveseknek haladó csoport  RED COURSE 

Új érdeklődőknek az első óra ingyenes próba óra. 

Ingyenes próbaórára illetve bemutató órára bejelentkezés  itt:  Ingyenes Próbaóra - Vidámangol (lcfclubs.hu)

RÁKOSHEGYI KÖZÖSSÉGI HÁZ

hétfőn:
9.30 -10.00 3 év alattiaknak szülői részvétellel BABY CLUB Ingyenes bemutató óra                                                                           

16.00 - 16.30  2 - 4 éveseknek szülői részvétellel haladó csoport JAZZ- MATAZ 2  

16.45 – 17.30  Kids Club  2-3. osztályosoknak 

17.45 - 18.30  Kids Club 4-5 éves ovisoknak

szerdán:

 

16-16.30 2-4 éveseknek szülői részvétellel JAZZ-MATAZ 2 csoport

16.45- 17.30 Kids Club 5 -7 éveseknek haladó csoport RED COURSE 

17.40 - 18.10   Teens Club 6-7. osztályosoknak  

Ingyenes próbaórára illetve bemutató órára bejelentkezés  itt:  Ingyenes Próbaóra - Vidámangol (lcfclubs.hu)

Új érdeklődőknek az első óra ingyenes próba óra. A  Jazz- Mataz és kezdő ovis csoportokban  az első óra ingyenes bemutató óra, 

A csoportokhoz  a tanév során bármikor lehet csatlakozni  ingyenes próba óra után, a maximum létszám erejéig. 

A csoportok létszáma:

Baby Club és Jazz Mataz csoportok: minimum 4 fő és maximum 8 fő

Óvodás és iskolás csoportoknál: minimum 5 és maximum 12 fő

 

 

 

Programjaink, táboraink

Szülői vélemény

Anya:
Kati néni angol óráját szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy gyermeke stressz nélkül megszeresse az angolt. A gyerekeim évről-évre egyre többet beszélnek, énekelgetnek otthon angolul, teljesen beépült mindennapi életükbe, természetes számukra, hogy más nyelven is megszólalnak az anyanyelvükön kívül. Ha tehetném, én is beiratkoznék 1-1 nyílt óra után. 
Oli:
Kati néni óráit azért szeretem, mert tele van játékkal, és nem kell állandóan írni. Az a legjobb, hogy nincs dolgozat.

Huszti Eszter
egy ovis és egy iskolás kisfiú anyukája, 4 éve Kids Clubosok és a nagyobbik gyermek, a 2. osztályos Olivér véleménye a Kids Clubról

Szülői vélemény

„Az angol tanulást még az óvodában kezdtem a Kids Club óráin Csohány Kati nénivel. Rengeteg élményem van onnan. Társaimmal együtt nagyon vártuk minden héten a játékos foglalkozásokat, mert sokat mondókáztunk, énekeltünk és nevettünk együtt. Nem is tűnt tanulásnak, csak egy hatalmas mókázás volt......”
„Óvodás koromtól, minden évben részt vettem a Kids Club nyári táboraiban, ahol az angol tanuláson kívül kézműveskedtünk is. Kedvenceim a környezetvédő, és az indián tábor volt. Idén, 4. osztályban részt vettem a Bendegúz Tudásbajnokság nevű versenyen, ahol először megyei 4. lettem, ezzel részt vehettem az országos döntőben, ahol 9. helyezést értem el.”
Ádám teljes írása Blogunkban olvasható.

Balázs Ádám
4. osztályos tanuló, óvodás kora óta jár Kids Clubba

Szülői vélemény

Nagyon szeretek külön angolra járni,mert rengeteget játszunk és csak angolul beszélünk. Ha valamit nem tudok Kati néni mindig elmagyarázza.
Azt vettem észre ,hogy sokkal bátrabb vagyok az iskolai angolórán és nem félek tőle, hogy butaságot mondok.
Szerintem sokkal többet tudok a legtöbb osztálytársamnál.
A nyári tábort nagyon várom, mert imádok utazni és mindig egy csomó barátot szerzek!!!

Petrik Luca
5. osztályos , 1. osztályos kora óta jár a Kids Clubba

Szülői vélemény

Maxival 3 hónapos kora óta "beszélgetünk" itthon angolul, Kati nénihez 1.5 éves kora óta járunk és a karantén alatt sem hagytuk abba. A legjobb döntés volt ezt a módszert és Kati nénit választani, hiszen így a gyermekünk fejében nem egy szótárfüzet van, hanem eleve angolul kezd gondolkodni, ha angolul kérdezünk tőle valamit. Voltak kétségeink, hogy hogyan fog a még magyarul sem tudó kisfiunk angolul tanulni, de eloszlottak teljesen, jövőre már megpróbáljuk a tábort is!
 T-K. Szilvia,  3 éves kisfiú édesanyja

T-K.Szilvia

Szülői vélemény

Kislányom Gini születésétől kezdve tudatosan ismertettük az angol nyelvvel. Mikor közeledett a 3. életévéhez, úgy döntöttünk, hogy keresünk neki egy kicsiknek szóló tanfolyamot. Sok helyet megnéztünk,sok tanítási tervet megismertünk de végül a Kids Club és a képviseletében lévő Tanító Néni nyerte el a tetszésünket. A kislányom izgalommal várta a csütörtöki napokat, amikor végre mehet az angolra. Meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyire gyors a fejlődése és sok esetben játék közben, magáról megfeledkezve az angol dalokat énekli, vagy a színek angol és magyar megfelelőjét is elmondja. Nagyon tetszik, hogy fülbemászó gyermekdalok segítik a tanulást és láthatóan nagy gondot fordítanak a tanárok kiválasztására. Nem bántuk meg a döntésünket és annyira megszerettük, hogy nem kérdés, hogy az iskolás éveire is elkíséri a kislányunkat.

Szabó - Donkó Viktória
3 éves kislány édesanyja

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Budapest XVII.

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Süti beállítások
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.