cover_img

LCF Kids Clubs - Mosonmagyaróvár

cover
LCF Kids Clubs - Mosonmagyaróvár
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-20/530-6655
Mosonmagyaróvár

„… komoly munkának a kényszerét csak játékkal lehet feloldani. A játszó felnőtt mindig boldog ember. Ugyanúgy a gyermek is. A játékban olyan örömet érez, amely semmi mással nem pótolható ebben a korban.”                                                                                        

(Esztergályos Jenő)

Krankovits-Cserháti Johanna vagyok, az LCF Kids Club angol gyermek nyelvtanfolyam mosonmagyaróvári franchise partnere, nyelviskola vezetője. Mosonmagyaróvár mellett egy kis faluban, Kimlén élek. Két tündéri gyermekem van: nagylányom 20, kisfiam 4 éves; férjem kortalan :)

Végzettségem szerint angol szakos tanító vagyok. Pedagógus pályafutásom 2000-ben kezdődött egy győri általános iskolában. 5 évig felsős és szakiskolás diákokat tanítottam angolul, majd az aprótalpúak (1-2 osztály) tanító nénije lettem, s ezzel párhuzamosan a nagyobb korosztály angol óráit is vihettem.

2009-től lehetőségem nyílt belekóstolni a nyelviskolai életbe: 4-6 éves óvodásoknak vezettem angol tanfolyamokat. Tőlük több éves munka után költözés és babavárás miatt sajnos el kellett búcsúznom.

2017-ben véget ért a „lustálkodós” időszak, amit kisfiammal otthon töltöttem. Valami újra vágytam. Ne legyek bezárva egy iskola négy fala közé, mégis azt csinálhassam, amihez értek, és amit igazán élvezek. Mindig is szerettem a pici gyerekekkel „dolgozni”, mert az az öröm, szeretet, energia, amit átadnak, egy fiatalító szérum hatásával ér fel!

Nagy örömömre rátaláltam az LCF Kids Club-ra. Stresszmentes, vidám légkör, jó hangulat, játszva tanulás, természetes módon ismerkedés a nyelvvel, garantált sikerélmény… s mind e mellett egy nagy múltú, nemzetközi, gyerekekre szakosodott nyelviskola. EZ AZ! Ez kell nekem! 25 éve Magyarországon, s egy éve  Mosonmagyaróváron és Kimlén is!

Nálunk a nyelvelsajátítás oldott hangulatú, kommunikáció központú órákon zajlik. A gyerekek örömmel érkeztek, új barátságok szövődtek, s eközben jót játszottunk együtt angolul!

Nagy-nagy szeretettem várom a kicsiket és nagyokat az idei évben is nyelviskolámba, hogy együtt jókedvűen ismerkedhessünk az angol nyelv világával.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Mosonmagyaróvár

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.