cover_img

LCF Kids Clubs - Szeged

cover
LCF Kids Clubs - Szeged
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/626-1119
Szeged

Raffai Erika vagyok, a szegedi LCF Clubs nyelviskola vezetője.

Végzettségem szerint tanítónő, angol tanító és angol tanárnő vagyok. Az iskolai oktatásban is igyekeztem játékosan, stressz mentesen vezetni az óráimat.

Folyamatosan kerestem az új módszereket, hogy tanítványaim minél könnyebben sajátítsák el az angol nyelvet. Még kezdő tanító néniként is előszeretettel használtam bábokat az óráimon. A vidám, játékos nyelvoktatás híve vagyok.

Amikor 12 évvel ezelőtt kezembe került egy Kids Club szórólap, azonnal éreztem, hogy nekem itt a helyem! Hisz a módszerek és a célok számomra teljesen elfogadhatók voltak. Azóta sem csalódtam, sőt ma már főállásban szervezem a tanfolyamokat Szegeden és környékén. Az a célom, hogy minél több kisgyermek megszeresse a nyelvtanulást.

Ezért, több óvodában, művelődési házban tartok foglalkozásokat Szegeden és környékén. Ezenkívül, hogy a nyár sem múljon el céltalanul, nyelvtanulás nélkül, táborokat is szervezek. Ilyenkor, az ovis és a kis iskolás Kids Clubos gyermekek is, mint egy nagycsalád, együtt játszanak William csigával. Megtapasztalják, hogy milyen nagyszerű, ha több korosztály együtt tevékenykedik, és közben angolul beszélget.

A gyerekek mindig örömmel jönnek az angol foglalkozásokra, a szülőktől pozitív visszajelzéseket kapok, így úgy gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, amikor csatlakoztam az LCF Clubs nyelviskolához.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Programjaink, táboraink

Táborainkról mondták...

Szia Erika!

Köszönjük a tábort! Hanna nagyon jól érezte magát, szeretne jövőre is menni!

Szűcs Éva

Szülői vélemény

Drága Erika!

Rengeteget gondoltam/gondolok Rád....amikor Borisz hozta haza a 100 %-os angol dolgozatait, amikor csak lehetőségként megtanult egy hosszú angol nyelvű memoriter szövegrészt! Hiszem, hogy 5 éves korában a Te varázslatos személyiséged, remek pedagógiai érzéked indított el nála valamit! Mennyire jól döntöttem, amikor Téged, az angolt és az LCF Kids Clubot-t választottuk évekkel ezelőtt. Hiszem, hogy Te akkor ott elültettél valamit Borisznál....és mérhetetlen hálát érzek még mindig Irántad ezért. Nagy boldogság, hogy angolból mindig 100 %-ot nyújt.

Nem dicsekvés gyanánt írtam, sokkal inkább köszönet képen!!! Egyébként nem kitűnő, mert rajzból és technikából négyes, de minden másból remek. Kérlek, ne haragudj, hogy zavartalak, de muszáj volt kiírnom a hálámat magamból. És ha Te nem vagy, mi nem lennénk, Aranyosak és Playschool-osok sem...Te bíztattál, ezt sem feledem el soha! Szép nyart kívánok Nektek a csodálatos Unokáiddal! Puszilunk!

Cseresznye Márta

Szülői vélemény

Kedves Erika!

Köszönjük szépen azt a sok törődést, foglalkozást és odafigyelést, amit kaptak a Gyerekek 

Nektek is nagyon kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk .

Arina és Zita

Táborainkról mondták...

Kedves Erika!

Köszönjük szépen a színvonalas tábort és a képeket!

Kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Ördög Bence és szülei

Táborainkról mondták...

Kedves Erika!

Nagy élmény volt a tábor Laurának!

Köszönjük!

Magyar Gyöngyi, Kispál Laura

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szeged

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.