cover_img

LCF Kids Clubs - Tarján

cover
LCF Kids Clubs - Tarján
Elérhetőség:
E-mail cím: shugo@t-online.hu
Telefonszám: +36-30/336-0991
Tarján

Salamon Hugóné vagyok az LCF Clubs tatabányai és tarjáni képviselője. 1996 óta tatabányai óvodákban, 2013 óta pedig Tarjánban a német Nemzetiségi Óvodában vezetek angol nyelvi foglalkozásokat

Sok-sok mozgással egybekötve mondókázunk, énekelünk, mesélünk és mindezt angol nyelven.

Miért előnyös korán kezdeni a nyelvtanulást?

A kisgyerekeknek vele született képességük van a nyelvtanulásra Minden tudatos tanulás nélkül képesek elsajátítani egy nyelvet. Játékként élik meg a mondókák, dalok szövegének memorizálását és nyoma sincs semmilyen erőfeszítésnek.

A tarjáni Német Nemzetiségi Óvodában kezdő és haladó csoportokat is vezetek. A módszer hatékonyságát bizonyítja, hogy a gyerekek napközben német nyelven is kommunikálnak és az fel sem merül bennük, hogy nehéz több nyelven beszélni.

Hamar rájönnek, hogy a velük született nyelvtanulási képességeket használhatják a német és az angol nyelv elsajátítására egyaránt.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Tarján

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.