cover_img

LCF Kids Clubs - Zsámbék

cover
LCF Kids Clubs - Zsámbék
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-30/639-9552
Zsámbék

Schrenckh Edit vagyok, az LCF Kids Clubs Hungary képviselője.

Angol szakos tanárként több mint 25 éve tanítok gyerekeket általános iskolás és gimnáziumi korosztályban.  Munkám során sikerélményt ad, hogy a legtöbb tanítványom szívesen tanulja az angolt, de a magas csoportlétszám miatt a beszédkészség fejlesztése nehezen megy, mivel a gyerekeknek csak kevés alkalmuk nyílik angolul beszélni. Ezért kerestem azt az oktatási formát, ahol a megtanult szavakat, nyelvi struktúrákat gyakorolhatják, használhatják. Nem volt utolsó szempont az sem, hogy mindezt játékosan, jó kedvvel, oldott körülmények között tegyék.  Így találtam rá a Kids Clubra. Elmentem már működő klubokat meglátogatni, és az ott szerzett meggyőző tapasztalatok után hoztam meg a döntést, és örömmel csatlakoztam a csapathoz.

A 2019/2020-as tanév már a hetedik tanév amelyben Kids Club oktatóként tevékenykedek, így vannak már olyan tanulóim, akiket hetedik éve én vezetek be az angol nyelv rejtelmeibe. Nagyon sikeresnek érzem a munkámat, mert az ovisok fogékonyak a nyelvre, könnyedén, játékosan szinte észrevétlenül sajátítják el azt. Jó látni, hogy egy egykori három éves, aki szinte még magyarul is félénken szólalt meg, most 9 éves korára milyen magabiztosan, bátran énekel, mondókázik, játszik angolul.

Nyaranta táborokat is szervezek, amelybe az ovisokon kívül iskolásokat is várok. Művészeti, All Inclusive, és Tini táboraim mindig maximális létszámmal zajlanak.  Több mint tizenkét tábort szerveztem az évek folyamán, amelyek kellemes, vidám hangulatban teltek, a résztvevők sokat fejlődtek, gyarapították nyelvtudásukat.

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

Szeretettel várok minden óvodás, és általános iskolás gyermeket a nyári táborokba, és a szeptembertől induló foglalkozásokra.

Helyszínek: Zsámbék Tündérkert óvoda, illetve Dózsa György utca, Herceghalom Csicsergő óvoda, illetve 2019 szeptembertől új helyszín: Bicske, Művelődési ház.

Programjaink, táboraink

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Zsámbék

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.