cover_img

Vidám nyelvtanítási lehetőségek

A KIDS CLUB TANFOLYAMOKON ÉS TÁBOROKBAN

KERESED A MEGFELELŐ MÓDSZERT, AMELLYEL ANGOLT, FRANCIÁT VAGY SPANYOLT TANÍTHATSZ KISGYEREKEKNEK?

KERESED A MEGFELELŐ MÓDSZERT, AMELLYEL ANGOLT, FRANCIÁT VAGY SPANYOLT TANÍTHATSZ KISGYEREKEKNEK?

Szívesen lennél tagja egy vidám szakmai közösségnek, ahol új dolgokat tanulhatsz? Jó hírünk van! Vége az éjszakákba nyúló tananyagkereséseknek az interneten és az aggódásnak, hogy minden korosztályt változatos feladatokkal és a számukra legmegfelelőbb módszerekkel tanítsd!

Az LCF KIDS CLUBS franchise rendszere biztosítja számodra azt a professzionális hátteret, amellyel 6 hónapostól 14 éves korig, minden korosztály részére egyedi és komplex tanfolyamokat és nyári napközis táborokat vezethetsz.

Ez mellett egy olyan kreatív és összetartó országos csapat tagja leszel, akik mindenben támogatnak majd.

AZ LCF KIDS CLUBS TANFOLYAMOK VEZETÉSÉT NEKED AJÁNLJUK, HA:

szeretnél egy dinamikus és összetartó, egymást erősítő országos csapat tagja lenni
rendelkezel pedagógus végzettséggel, felsőfokú angol nyelvtudással és szívesen szerveznél tanfolyamokat gyermekek számára
nyelviskolát vagy gyermekek fejlesztésével kapcsolatos vállalkozást üzemeltetnél
oktatással foglakozó vállalkozást vezetsz és szeretnéd bővíteni a profilodat
jó a kommunikációs készséged, örömmel szervezkedsz és szívesen vagy emberek között
pozitív a hozzáállásod, kedves és mégis határozott személyiség vagy

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR SZÁMODRA, HA CSATLAKOZOL AZ LCF KIDS CLUBS CSAPATÁHOZ?

Percről-percre kidolgozott, ugyanakkor rugalmas, a gyerekek életkori sajátosságait szem előtt tartó, komplex oktatási anyagokat biztosítunk számodra. Az anyagok korosztályonként változnak és mindegyikhez színes és változatos szemléltető anyagok tartoznak, így nem kell sok időt a felkészülésre fordítanod. A díjnyertes EnglishZone online játéktárral pedig interaktívvá és izgalmassá, a mai kor gyermekei számára is érdekessé varázsolhatod a foglalkozásokat.

A rugalmas oktatásnak köszönhetően, a közoktatással szemben sokkal nagyobb lesz a szabadságod, és ha szeretnéd, itt a kreativitásodat is bátran kiélheted. Mindemellett egy dinamikus és összetartó, egymást erősítő országos csapat tagja leszel, így a folyamatos háttértámogatás garantált.

Szakmai munkádat folyamatosan segítik módszertani workshopok, képzések is, amelyek a sok ötlet és jó hangulat miatt különösen kedveltek és népszerűek a tanáraink körében.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR SZÁMODRA, HA CSATLAKOZOL AZ LCF KIDS CLUBS CSAPATÁHOZ?
5 KREDITES WORKSHOP NEM CSAK KIDS CLUBOSOKNAK

5 KREDITES WORKSHOP NEM CSAK KIDS CLUBOSOKNAK

Várunk 5 kredites képzésünkre, ha vidám hangulatban szeretnéd fejleszteni tudásodat. 5 órás workshopunk során ötleteket kapsz a folyamatos megújuláshoz, hogy foglalkozásaid új szintre tudd emelni. Így az angolóráid még fantáziadúsabbak, élvezetesebbek lesznek a tanulóid számára.

Miért érdemes részt venned?

Betekintést nyersz a hazánkban 25 éve sikeresen működő LCF KIDS CLUBS világába és oktatási módszertanába, hiszen több mint 20 izgalmas és változatos játékot ismerhetsz meg, melyek segítik a korai nyelvtanítást a különböző korosztályok számára. A workshop aktív résztvevőjeként, személyesen átélheted a játékos nyelvelsajátítás hangulatát.

Az itt elsajátított módszerekkel a feladatokat más témákba és más korosztályok számára is átültetheted és hatékonyan beépítheted saját óráidba.

Részvételedet pedig 5 kredites igazolással jutalmazzuk!

Helyszínekről és időpontokról érdeklődj emailben.

Nyelvtanáraink mondták...

A franchise rendszerben működés kiemel a többi kerületi nyelviskola és nyelvoktató közül. Budapest XVII. kerületében 2008. óta folyamatosan bővülve működnek a klubok, így egyre többen ismerik már a Kids Clubot.
Minden évben van újdonságunk, sok új klubtagunk, de a hűséges és „régi” klubtagok is ragaszkodnak hozzánk.

Tóthné Csohány Katalin
LCF Kids Club Nyelviskola Budapest XVII.

Az LCF CLUBS által kínált oktatási program az első pillanatban lenyűgözött és meggyőzött minket. Komoly nemzetközi háttérrel rendelkezik, folyamatos a tananyagok fejlesztése és a tanárok továbbképzése, komplett szintrendszerben kínálják a különböző életkorú és tudásszintű gyerekeknek ideális tanfolyamokat, nagyon sok háttértámogatást nyújtanak franchise partnereiknek a napi adminisztrációtól kezdve a marketingen át a szakmai segítségnyújtásig – egyszóval minden téren!

Szloboda Anikó
LCF Kids Club Nyelviskola Budapest IV. , Újpesti Nyelviskola vezetője

Csatlakozásomat követően a támogatás és állandó segítség nyújtás a franchise központ részéről egy még magasabb, általam nem is várt szintre lépett. Szó szerint bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzájuk, mindig kielégítő, segítő választ kaptam, amit ha hozzátettem azokhoz a segédanyagokhoz, alapokhoz, amit a csatlakozáskor kaptam nem is volt kérdés, hogy ha én is csak ugyanennyi energiát fektetek a munkába, mint amit tőlük láttam, akkor sikereket lehet elérni, nem csak a saját vállalkozás építése terén, hanem ami a legfontosabb, a gyermekek nyelvoktatásában is.

Barta Zoltán
LCF Kids Club Nyelviskola Budapest III.

Jelentkezés nyelvtanároknak

Ha szívesen vezetnél Kids Club tanfolyamokat kérjük, töltsd ki az adatlapunkat!

Amennyiben a településeden már van franchise partnerünk, úgy adataidat továbbítjuk számára, és ő meg fog téged keresni, hogy a lehetőségeket átbeszéljétek.

Ha viszont olyan településről érdeklődsz, ahol még nem működnek LCF KIDS CLUBS tanfolyamok, akkor mindenképpen elküldjük számodra ingyenes franchise prospektusunkat, amelyből a franchise csatlakozás feltételeiről tájékozódhatsz.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.