cover_img

Tanfolyamok

ANGOL, FRANCIA ÉS SPANYOL TANFOLYAMOK 6 hónapostól 14 éves gyerekeknek

Kicsiknek 6 hó - 3 év decor

Kicsiknek 6 hó - 3 év

Zenés, játékos, mókás angol foglakozások a legkisebbeknek és szüleiknek. A családias légkör és a felkészült, képzett oktatók lehetővé teszik, hogy kisgyermeked első közösségi élménye a lehető legpozitívabb legyen. A legtöbb kicsi itt találkozik először egy idegennyelvvel, ezért fontos, hogy a megismerkedés során megszeresse azt. A 6 hónapos - 3 éves gyerekeknek szóló nyelvtanfolyamainkon, az LCF Kids Clubs kidolgozott módszertanának köszönhetően csemetéd jókedvűen sajátíthatja el az adott nyelv alapjait és szülőként már otthon is visszahallhatod az órán megtanultakat.

Ovisoknak 4 - 7 év

Vidám, játékos angol foglalkozások ovisoknak és kisiskolásoknak. Rengeteg dal, mondóka és mozgásos feladat várja gyermekedet tanfolyamainkon. A csemetéd játszva sajátítja el a választott idegennyelvet, ennek köszönhetően pedig az iskolában is sikerélménnyel, könnyedén veszi majd a kihívásokat. Az óvodás és kisiskolás angol foglalkozásaink célja, hogy gyermeked az életkori sajátosságainak megfelelő formában megismerkedjen az angol nyelvvel, szeresse meg azt, természetessé váljon számára a nyelv használata. Az órák után otthon is angol dalokat, kifejezéseket hallhatsz majd és gyerkőcöd egy nyaralás során bátran kommunikál majd idegennyelven is.

Ovisoknak 4 - 7 év
Iskolásoknak 8 év - 14 év

Iskolásoknak 8 év - 14 év

Motiváló, élménydús, vidám angol foglalkozások iskolásoknak. A tanfolyamok kidolgozott módszertanával gyermeked könnyen és játékosan tudja elsajátítani az angol nyelvet. Az órák remek kiegészítői is lehetnek az iskolai tananyagnak, foglalkozásaink plusz nyelvgyakorlási és nyelvhasználati lehetőséget biztosítanak számára a tanórák mellett. Az idejáró gyerekek már tanulnak írni és olvasni saját anyanyelvükön, így idővel a Kids Club munkafüzetek is sokkal több írásos és olvasásos gyakorlatot tartalmaznak majd. Ezzel növekszik gyermeked iskolai felkészültsége és angol tudása is egyre inkább megfelel majd a nemzetközi nyelvvizsgák követelményeinek.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.