cover_img

LCF Kids Clubs - Bárczi iskola

cover
LCF Kids Clubs - Bárczi iskola
Elérhetőség:
Mobilszám: +36-70/931-7497
Telefonszám: +36-70/628-5850
1039, Budapest III., Bárczi Géza utca 2.

„Ez az angol oktatás minden képzeletünket felülmúlta!”
„…még időben sikerült átíratni a Kids Club-os osztályba, ami a lehető legjobb döntésünknek bizonyult.”
„…az élvezetes tanulás már az első hónap után látványos fejlődéssel párosul.”

Az oldal alján részletesebben is megismerhetitek, hogy mit gondolnak a Kids Club napközis osztályba járó gyermekek szülei a programunkról.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2023/2024-es tanévben induló elsős osztályoknál évfolyamszinten érhető el a Kids Club napközi emelt szintű, angol nyelvű program a Bárczi Géza Általános Iskolában.
A 2023/2024-es tanévben induló osztályok a Bárczi Géza Általános Iskolában

  • Fontosnak tartjátok Ti is gyermeketek nyelvtanulását?
  • Szeretnétek minél többet kihozni belőle?
  • Mindezt úgy, hogy gyermkeket örömmel, izgatottan várja az órákat?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válasz, akkor a legjobb helyen jártok, mi pedig ezen az oldalon igyekszünk a legtöbb információt átadni Nektek, hogy a legjobb döntést tudjátok meghozni gyermeketek számára. Ha pedig további kérdésetek lenne, keressetek minket az oldal tetején található elérhetőségeken,  a hét minden napján elérhetőek vagyunk.
Személyesen is tudtok velünk ismerkedni a Bárczi Géza Általános Iskola által szervezett Iskolanyitogató programokon, nyílt napokon illetve bármelyik tanfolyamunkon is sok szeretettel várunk mindenkit melyekről a "Programjaink" és "Tanfolyamaink" menü pontok alatt találtok további részleteket.

Az LCF Kids Club egyedi módszerének lényege, hogy a gyerekek rengeteg játékon és mozgásos feladaton keresztül játszva sajátítják el az angol nyelvet, aminek köszönhetően pedig az idegen nyelvvel való találkozást nem tanulásnak fogják érezni, hanem természetessé válik számukra.

A módszer fő célja, hogy a tanulók magabiztosságot, sikerélményt és önbizalmat szerezzenek az angol nyelv használatában, miközben mindezt az életkori sajátosságaiknak megfelelő formában tehetik meg. Ezáltal pedig a nyelvtanulás számukra kiemelt szerephez jut, ami a későbbiekben is elkíséri Őket, újabb nyelvek tanulása során is építenek rá.

A Kids Club napközi program keretén belül az osztályba járó gyerekek heti 6 (havonta átlagosan 23-25) angol foglalkozáson vesznek részt, melynek a díja mindössze 20.000 Ft / hónap.

Díjakról, kedvezményekről és arról, hogy milyen előnyökkel jár még a Kids Club-os kétnyelvű osztályba járni, ide kattintva tudtok olvasni: Díjak, kedvezmények, előnyök

A célunk, hogy ezzel a programmal egy egyedi, vidám nyelvtanulási módszert, kedvezményes áron tegyünk elérhetővé a családok és a gyermekek számára.

Gyakran ismételt kérdések:

1.  Miben más mint a különböző kéttannyelvű programok?
A Kids Club foglalkozások, így a Kids Club Napközi során is kiemeljük a gyerekeket a klasszikus értelemben vett tanulási környezetből és a játékos módon történő nyelvelsajátításra helyezzük a hangsúlyt.
Célunk, hogy a magas szintű, látványos fejlődés mérőeszközei ne az érdemjegyek legyenek, hanem a gyerekek nyelvtanulás iránti elköteleződésében és motivációjában valósuljanak meg. Az így tanult témák pedig minden esetben a gyerekek életkori sajátosságaira épülnek.
Viszont folyamatosan lehetőséget biztosítunk arra is, hogy igény esetén tanulóink a támogatásunk mellett letegyék a Cambridge Young Learners gyermek nyelvvizsgát, ami egy gyerek barát környezetben történő külső mérésre ad lehetőséget.
https://www.lcfclubs.hu/cambridge-nyelvvizsga/

2. Miért jó a játékos módszer?
Négy fő pillére van a játékos tanításnak (gyermek, játék, tanulás, tanár).
A két legfontosabb a gyermek és a játék. Hiszen az Ő életükben (akár egyénileg vagy csoportosan) a játék ösztönzően hat rájuk, olyan élvezetet nyújt számukra, amely mellett a motivációjuk is folyamatosan fejlődik.
Ezek mellett jelenik meg maga a játékos tanulás és az egészet koordináló támogató felnőtt, a tanárunk személyében. A játékos tanítás és nyelvelsajátítás terén tanárainknak jelentős tapasztalata van, amit nagyon jól használnak arra, hogy a megtanulandó dolgokat könnyedén összhangba helyezzék a játékossággal és így a gyermekek számára sokszor észrevétlen is marad az, hogy Ők éppen tanulnak.
További érdekességek a játékos tanításról:

https://www.lcfclubs.hu/blog/a-jatekos-tanulas-elonyei/436/
https://www.lcfclubs.hu/blog/miert-valaszd-a-jatekos-tanulast/443/

3.  Nem megterhelő a gyerekek számára?
A Kids Club módszer lényege, hogy a gyerekek játékokon, mozgásos feladatokon keresztül ismerkednek az angol nyelvvel és Ők ezt valóban játékként élik meg. Időjáráshoz viszonyítva többször kinn tartjuk a foglalkozást, így a szabad levegőn töltött idő is megfelelően biztosítva van számukra. 
A tanulóink visszajelzése alapján sokaknak az angol foglalkozás a kedvenc része egy-egy napnak.
Pillantsatok bele, hogyan telnek a Kids Club Napközis gyerekek napjai:

https://www.facebook.com/LCFKidsClubBudapest3/videos/6058245980861245
https://www.facebook.com/100057741874870/videos/pcb.602460335022024/1124223108283916

4. Miben befolyásolja a délelőtti órákat/tantárgyakat? Jut idő a házi feladat megírására?
Nem befolyásolja a gyerekek délelőtti tanulását, tantárgyait és a házi feladat megírását sem. Összhangban dolgozunk az iskola tanítóival, így megfelelő idő jut délutánonként a szabad játékra, házi feladat megírására és a játékos angol foglalozásokra is.

5. Hogy-hogy ennek a programnak csak ennyi a díja?
Díjak és kedvezmények oldal
Kezdetektől alapvető célunk és küldetésünk, hogy a minél több gyermek számára teremtsük meg azt a lehetőséget, hogy játékos módon tudjanak angolul tanulni, ezáltal megszeressék azt, hogy Ők angolul beszélnek és ezzel a nyelvtanulás még többet jelentsen nekik életük során. Minden díjunkat ehhez a gondolathoz hűen próbáljuk biztosítani a szülők számára.
Mint III. kerületi lakosoknak pedig nagyon fontos számunkra az itt élő gyermekek jövője, így hogy ezt a programot pedig egy III. kerületi iskolával közösen adhatjuk számukra még inkább megerősítette ezt a törekvésünket.

6. Betegségek, hiányzások esetén, hogyan tudnak pótolni a gyerekek?
A Bárczi Géza Általános Iskolában a többi osztály számára indul tanfolyamunk (több csoport) is, ami már alapvetően egy lehetőséget teremt a folyamatos pótlásra, de ezen felül a III. kerületben és környékén több, mint 30 különböző csoportunk működik, melyek pótlások alkalmával szabadon látogathatók.
Továbbá hétvégente online pótlásokat is tartunk, bővítve ezzel is a lehetőségeket.
Ha valaki pedig nem tudna minden hiányzást bepótolni, akkor egy soron következő befizetés vagy éppen nyári tábor esetén írjuk jóvá az érintett összeget.

Találkozzunk és ismerkedjünk személyesen a Bárczi Géza Általános Iskolában a 2023 első felében szervezett Iskolanyitogató programokon.
https://www.barczialtisk.hu/iskolanyitogato-programok/

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

A III. kerületi LCF Kids Club nyelviskola vezetői több évig éltünk Angliában és már ezekben az években is kerestük azokat a módszereket, lehetőségeket, melyekkel Magyarországon is elérhető az a könnyed, stresszmentes fejlődés az angol nyelv használatában, amit sokszor ahhoz kötünk, hogy ha valaki külföldön él. Célunk és küldetésünk lett, hogy a gyermekek életét könnyebbé tegyük és ezáltal el tudjuk indítani Őket egy pozitív úton.

Így találkoztunk a Magyarországon már 30 éve működő az angliai központú LCF Kids Clubbal, és az elmúlt közel 10 év saját eredményei egyértelműen bebizonyították számunkra, hogy ez az a módszer, amit mi kerestünk. A 2022/2023-as tanévben több, mint 350 tanuló iratkozott be a III. kerületi és környéki tanfolyamainkra, az elmúlt években pedig nyaranta 250-en táboroznak velünk.
Rólunk és az általunk szervezett játékos tanfolyamainkról, nyári táborainkról, rendezvényeinkről további információt ide kattintva találtok: LCF Kids Club III. kerület

Mikor megkeresett minket a III. kerületi Bárczi Géza Általános Iskola, hogy közösen egy ilyen egyedi és átfogó programot indítsunk el az iskolában, nem is volt kérdés számunkra, hogy ezzel egy olyan nagyszerű lehetőséget tudunk kínálni a gyermekek számára, ami meghatározó lehet az életük és a nyelvek tanulása felőli hozzáállásuk, motivációjuk során.
Bárczi Géza Általános Iskola 23/24-ben induló osztályok

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin és Ivády Eszter
Barta-Farkas Jázmin és Ivády Eszter

A 2022/2023-as tanévben indult Kids Club napközis osztály tanárai Jázmin és Eszter néni.

Jázmin nyelviskolánk alapítója, vezető tanára, aki már 8. tanéve tanít Kids Club tanárként. A Károli Gáspár Református Egyetemen végzett angol műveltségterületes tanító, több évet élt a Kids Club-os évek előtt Angliában, ahol szintén gyermekekkel foglalkozott. 
A Kids Club emelt szintű, angol nyelvű napközi program szakmai háttere Jázminhoz tartozik. Célunk, hogy minden évben az újonnan induló osztályok életében részt vegyen, amellett hogy a "régiekkel" ugyanúgy folytatja a közös, játékos tanulást.

Eszter az ELTE angol-francia tanári szakán végzett és 2020-ban csatlakozott a Kids Club-os csapatunkhoz. Azóta számtalan tanfolyamunk és nyári táborunk nagyon népszerű tanára, vezetője volt, Jázminnal pedig egy nagyon jó párost alkotnak a gyermekek életében.
Egy kis érdekesség :) Kicsiként Eszter is Kids Club foglalkozásokra járt Balassagyarmaton és ugyanúgy rajongott William csigáért mint ma sok ovis, iskolás gyerek.  De mára már kollégák lettek és együtt tartják az órákat.  :)

További részleteket nyelviskolánkról és tanárainkról az alábbi linken értek el:
LCF Kids Club III. kerület

Nagy Julianna
Nagy Julianna

Julcsi az ELTE angol nyelvoktató mesterszakán szerezte diplomáját és 2021 óta tagja a csapatunknak.

A 2023/2024-es tanévben induló új osztály (1.a) életébe fog becsatlakozni, ahol Jázminnal közösen tanítják majd a gyerekeket.
Hogy mit gondolnak a szülők és gyerekek Julcsiról?
"Julcsi néni oly kedves a szívünknek????Vivien mondta jaj a Julcsi néni csak angolul beszél miért nem mondja el magyarul is? De az órákon elhangzott angol szavakat, mondatokat mondogatja nekünk itthon is????Szeretjük Nagy Julianna Julcsi nénit❤"

Tudj meg még többet nyelviskolánkról és tanárainkról az alábbi linken keresztül:
LCF Kids Club III. kerület

Szülői vélemény

“Számunkra nagyon fontos volt, hogy kisfiúnk már az első osztálytól megismerkedjen az angol nyelvvel. Végül a Bárczi iskola és az itt indított Kids Club napközi mellett döntöttünk, amit egy percig sem bántunk meg. A gyerekek játékos formában, vidáman tanulják a nyelvet, szinte észrevétlenül ragad rájuk. Nekünk a legjobb visszajelzés az volt, amikor már a harmadik héten boldogan, angolul énekelve jött ki gyermekünk az iskolából.
Köszönet az angol oktatóknak és külön köszönet a tanító néni párosnak is, hogy a gyerekek ilyen környezetben, stresszmentesen, átmenetet biztosítva az óvoda és az iskola között kezdhették meg az első osztályt!”

Muravölgyi Donát anyukája

Szülői vélemény

"Léna egy másik osztályban kezdte volna az iskolai tanulmányait, de még időben sikerült átíratni a Kids Club-os osztályba, ami a lehető legjobb döntésünknek bizonyult. Léna kedvenc tantárgya az angol, nagyon szereti az órákat, aktívan gyűjti a matricákat és a zuhany alatt vidáman énekli az órán tanult mondókákat. Ha talál egy csigát a földön, azonnal megkapja a William csiga nevet :)
A családunk messzebb él, de ha találkozunk, büszkén meséli a mamának, hogy már mennyi mindent tud angolul. Mi, a szülők alapfokon tudunk angolul, nem használjuk a mindennapokban, ezért volt bennem egy kis félelem, hogy hátrányban lesz azokhoz képest, ahol a családban gyakrabban használják a nyelvet. Szerencsére ilyenről szó sincs :)
A halloween-i bulit is nagyon várja, már visszaszámolja a napokat. :)"

Pálfalvi Léna szülei

Szülői vélemény

„A ti munkátokra pedig egyszerűen nem is találok szavakat! Ez az angol oktatás minden képzeletünket felülmúlta! Köszönjük nektek ezt a hihetetlen lelkiismeretességet, ezt a profizmust és a sok pluszt amit beletesztek a vállalt 'kötelezőkön' túl is! A gyerekek angol iránti érdeklődésén és tudásán is látszik milyen csodát műveltek nap, mint nap!”

Boros Noémi anyukája

Szülői vélemény

"Nekem az első, ami eszembe jut az angolról, hogy az élvezetes tanulás már az első hónap után látványos fejlődéssel párosul. Ezt Márknál már szeptember végén, hogy otthon maradt betegség miatt tapasztaltam. Az online felületet, akkor kezdtük használni, és nagyon ügyes volt a szavak kiejtéseben, most meg egyre több dolgot mond otthon amit tud angolul. Pl. :testrészek és ruhák.
Nekünk semmilyen alap nem volt iskola előtt. "

Kovács Márk anyukája

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Bárczi iskola

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.