cover_img

LCF Kids Clubs - Bárczi iskola

cover
LCF Kids Clubs - Bárczi iskola
Elérhetőség:
Mobilszám: +36-70/931-7497
Telefonszám: +36-70/628-5850
1039, Budapest III., Bárczi Géza utca 2.

„Ez az angol oktatás minden képzeletünket felülmúlta!”
„…még időben sikerült átíratni a Kids Club-os osztályba, ami a lehető legjobb döntésünknek bizonyult.”
„…az élvezetes tanulás már az első hónap után látványos fejlődéssel párosul.”

Az oldal alján részletesebben is megismerhetitek, hogy mit gondolnak a Kids Club napközis osztályba járó gyermekek szülei a programunkról.

A 2024/2025-ös tanévben is indul Kids Club napközis osztály a Bárczi Géza Általános Iskolában

Az alábbi linkre kattintva ismerjétek meg a Kids Club napközis szülők véleményét, gondolatait a programról:
Szülői vélemények a Kids Club napköziről

  • Fontosnak tartjátok Ti is gyermeketek nyelvtanulását?
  • Szeretnétek minél többet kihozni belőle?
  • Mindezt úgy, hogy gyermeketek örömmel, izgatottan várja az órákat?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válasz, akkor a legjobb helyen jártok, mi pedig ezen az oldalon igyekszünk a legtöbb információt átadni Nektek, hogy a legjobb döntést tudjátok meghozni gyermeketek számára. Ha pedig további kérdésetek lenne, keressetek minket az oldal tetején található elérhetőségeken,  a hét minden napján elérhetőek vagyunk.
Személyesen is tudtok velünk ismerkedni a Bárczi Géza Általános Iskola által szervezett Iskolanyitogató programokon, nyílt napokon illetve bármelyik tanfolyamunkon is sok szeretettel várunk mindenkit. A tanfolyamainkról lentebb tudtok olvasni, a Bárczi Géza Általános Iskola programjairól pedig hamarosan bővebb információkat is feltüntetünk.

Az LCF Kids Club egyedi módszerének lényege, hogy a gyerekek rengeteg játékon és mozgásos feladaton keresztül játszva sajátítják el az angol nyelvet, aminek köszönhetően pedig az idegen nyelvvel való találkozást nem tanulásnak fogják érezni, hanem természetessé válik számukra.

A módszer fő célja, hogy a tanulók magabiztosságot, sikerélményt és önbizalmat szerezzenek az angol nyelv használatában, miközben mindezt az életkori sajátosságaiknak megfelelő formában tehetik meg. Ezáltal pedig a nyelvtanulás számukra kiemelt szerephez jut, ami a későbbiekben is elkíséri Őket, újabb nyelvek tanulása során is építenek rá.

A Kids Club napközi program keretén belül az osztályba járó gyerekek heti 6 (havonta átlagosan 23-25) angol foglalkozáson vesznek részt, melynek a díja mindössze 20.000 Ft / hónap.

Program teljes tanévre vonatkozó díja:

  • 200.000 Ft/fő/tanév

Választható fizetési lehetőségek:

  • 200.000 Ft/fő 10 egyenlő részletben (20.000 Ft/hó - tanévhez igazítva szeptembertől júniusig minden hónap 10-ig)
  • Fél éves befizetés esetén 5% kedvezmény: 2 x 95.000 Ft (szeptemberi és februári befizetéssel)
  • Éves befizetés esetén 10% kedvezmény: 180.000 Ft (szeptemberi befizetéssel)

A célunk, hogy ezzel a programmal egy egyedi, vidám nyelvtanulási módszert, kedvezményes áron tegyünk elérhetővé a családok és a gyermekek számára.

A 2024/2025-ös tanévben induló osztályok a Bárczi Géza Általános Iskolában

Gyakran ismételt kérdések:

1.  Miben más mint a különböző kéttannyelvű programok?
A Kids Club foglalkozások, így a Kids Club Napközi során is kiemeljük a gyerekeket a klasszikus értelemben vett tanulási környezetből és egyedi módszer alapján játékos módon történő nyelvelsajátításra helyezzük a hangsúlyt.
Célunk, hogy a magas szintű, látványos fejlődés mérőeszközei ne az érdemjegyek legyenek, hanem a gyerekek nyelvtanulás iránti elköteleződésében és motivációjában valósuljanak meg. Az így tanult témák pedig minden esetben a gyerekek életkori sajátosságaira épülnek.
Viszont folyamatosan lehetőséget biztosítunk arra is, hogy igény esetén tanulóink a támogatásunk mellett letegyék a Cambridge Young Learners gyermek nyelvvizsgát, ami egy gyerek barát környezetben történő külső mérésre ad lehetőséget.
https://www.lcfclubs.hu/cambridge-nyelvvizsga/
A 8. év végére pedig közösen eljuthatunk a középfokú nyelvvizsgáig is.

2. Miért jó a játékos módszer?
Négy fő pillére van a játékos tanításnak (gyermek, játék, tanulás, tanár).
A két legfontosabb a gyermek és a játék. Hiszen az Ő életükben (akár egyénileg vagy csoportosan) a játék ösztönzően hat rájuk, olyan élvezetet nyújt számukra, amely mellett a motivációjuk is folyamatosan fejlődik.
Ezek mellett jelenik meg maga a játékos tanulás és az egészet koordináló támogató felnőtt, a tanárunk személyében. A játékos tanítás és nyelvelsajátítás terén tanárainknak jelentős tapasztalata van, amit nagyon jól használnak arra, hogy a megtanulandó dolgokat könnyedén összhangba helyezzék a játékossággal és így a gyermekek számára sokszor észrevétlen is marad az, hogy Ők éppen tanulnak.
További érdekességek a játékos tanításról:

https://www.lcfclubs.hu/blog/a-jatekos-tanulas-elonyei/436/
https://www.lcfclubs.hu/blog/miert-valaszd-a-jatekos-tanulast/443/
Fontos még kiemelni a tematikákat, melyek az egész éves tanulást átszövik, hétről-hétre változnak és ezzel még izgalmasabbá, érdekesebbé teszik a nyelvtanulást a gyerekek számára. Követjük az évszakok változását, a különböző ünnepeket, de van amikor nyomozók, lovagok/hercegnők vagy éppen kalózok vagyunk.
Sőt a teljes tanév arra is lehetőséget ad, hogy a gyerekek aktuális kedvenc meséit, témáit is beépítsük folyamatosan a foglalkozásokba, ezáltal még inkább felkeltve az Ő érdeklődésüket.

3.  Nem megterhelő a gyerekek számára?
A Kids Club egyedi módszerének a lényege, hogy a gyerekek játékokon, mozgásos feladatokon keresztül ismerkednek az angol nyelvvel és Ők ezt valóban játékként élik meg. Időjáráshoz igazodva többször kinn tartjuk a foglalkozást, így a szabad levegőn töltött idő is megfelelően biztosítva van számukra. 
A tanulóink visszajelzése alapján sokaknak az angol foglalkozás a kedvenc része egy-egy napnak.
Pillantsatok bele, hogyan telnek a Kids Club Napközis gyerekek napjai:

https://www.facebook.com/LCFKidsClubBudapest3/videos/6058245980861245
https://www.facebook.com/100057741874870/videos/pcb.602460335022024/1124223108283916

4. Miben befolyásolja a délelőtti órákat/tantárgyakat? Jut idő a házi feladat megírására?
Nem befolyásolja a gyerekek délelőtti tanulását, tantárgyait és a házi feladat megírását sem. Összhangban dolgozunk az iskola tanítóival, így megfelelő idő jut délutánonként a szabad játékra, házi feladat megírására és a játékos angol foglalozásokra is.

5. Hogy-hogy ennek a programnak csak ennyi a díja?
Kezdetektől alapvető célunk és küldetésünk, hogy a minél több gyermek számára teremtsük meg azt a lehetőséget, hogy játékos módon tudjanak angolul tanulni, ezáltal megszeressék azt, hogy Ők angolul beszélnek és ezzel a nyelvtanulás még többet jelentsen nekik életük során. Minden díjunkat ehhez a gondolathoz hűen próbáljuk biztosítani a szülők számára.
Mint III. kerületi lakosoknak pedig nagyon fontos számunkra az itt élő gyermekek jövője, így hogy ezt a programot pedig egy III. kerületi iskolával közösen adhatjuk számukra még inkább megerősítette ezt a törekvésünket.

6. Betegségek, hiányzások esetén, hogyan tudnak pótolni a gyerekek?
A Bárczi Géza Általános Iskolában a többi osztály számára indul tanfolyamunk (több csoport) is, ami már alapvetően egy lehetőséget teremt a folyamatos pótlásra, de ezen felül a III. kerületben és környékén több, mint 30 különböző csoportunk működik, melyek pótlások alkalmával szabadon látogathatók.
Továbbá hétvégente online pótlásokat is tartunk, bővítve ezzel is a lehetőségeket.
Ha valaki pedig nem tudna minden hiányzást bepótolni, akkor egy soron következő befizetés vagy éppen nyári tábor esetén írjuk jóvá az érintett összeget.

LCF Kids Club napközi program további előnyei:

✔️Nyári és őszi táborainkhoz hasonló izgalmas, változatos, gyerekközpontú tematikák egész évben
✔️Néhány hónap alatt látványos fejlődés
✔️2. tanév végétől lehetőség a Cambridge gyereknyelvvizsga letételére
✔️Vidám, stresszmentes, beszédközpontú foglalkozások
✔️Felkészült, vidám oktatók
✔️Készségfejlesztő, hiszen nem csak a nyelvtudásuk fejlődik, hanem a kreativitásuk, mozgáskoordinációjuk, kézügyességük és szociális érzékük is
✔️Nem megterhelő a gyermekek számára
✔️Sikerélmény, pozitív visszacsatolás
✔️Több nyílt óra évközben a szülők számára, folyamatos visszajelzések mellett
✔️Előzetes jelentkezési lehetőség a nyári táborokba és rendezvényeinkre (2024 nyári táborok)
✔️Folyamatos személyes és online pótlási lehetőség
✔️Klubcsomagok, online játéktár
✔️Bármilyen kérdéssel, kéréssel a hét minden napján elérhetőek vagyunk (ilyen alkalmakkor is örömmel beszélgetünk személyre szabottan arról, hogy mennyit fejlődött gyermekük, hogy érzi magát a foglalkozásokon, otthon mit tudnak gyakorolni)

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
alt-image
Tanfolyamaink

A III. kerületi LCF Kids Club nyelviskola vezetői több évig éltünk Angliában és már ezekben az években is kerestük azokat a módszereket, lehetőségeket, melyekkel Magyarországon is elérhető az a könnyed, stresszmentes fejlődés az angol nyelv használatában, amit sokszor ahhoz kötünk, hogy ha valaki külföldön él. Célunk és küldetésünk lett, hogy a gyermekek életét könnyebbé tegyük és ezáltal el tudjuk indítani Őket egy pozitív úton.

Így találkoztunk a Magyarországon már 30 éve működő az angliai központú LCF Kids Clubbal, és az elmúlt közel 10 év saját eredményei egyértelműen bebizonyították számunkra, hogy ez az a módszer, amit mi kerestünk. A 2023/2024-es tanévben több, mint 370 tanuló iratkozott be a III. kerületi és környéki tanfolyamainkra, az elmúlt években pedig nyaranta több mint 250-en táboroznak velünk.
Rólunk és az általunk szervezett játékos tanfolyamainkról, nyári táborainkról, rendezvényeinkről további információt ide kattintva találtok: LCF Kids Club III. kerület

Mikor megkeresett minket a III. kerületi Bárczi Géza Általános Iskola, hogy közösen egy ilyen egyedi és átfogó programot indítsunk el az iskolában, nem is volt kérdés számunkra, hogy ezzel egy olyan nagyszerű lehetőséget tudunk kínálni a gyermekek számára, ami meghatározó lehet az életük és a nyelvek tanulása felőli hozzáállásuk, motivációjuk során.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Nagy Julianna
Nagy Julianna

Nagy Julianna vagyok, az ELTE angol nyelvoktató mesterszakán szereztem meg a diplomámat és már több éve a Kids Clubnál tanítok. Gyerekkoromtól kezdve nagy rajongója vagyok az angol nyelvnek és célom, hogy ez a rajongás a legkisebbekre is átragadjon. Szeretem együtt felfedezni a gyerekekkel az új nyelv rejtelmeit, illetve nagy öröm látni a Kids Club órákon és táborokban azt is, hogy mennyire színessé válik számukra a világ azáltal, hogy egy új kultúrával is megismerkednek a foglalkozásainkon. Bízom benne, hogy az angolórákon a gyerekek sok olyan vidám élménnyel gazdagodnak, amely megalapozza számukra az idegen nyelvek szeretetét.

Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

Már 9 éve az LCF Kids Club III. kerület és környéke vezető tanáraként dolgozom. Angol műveltségterületes tanítói diplomámat pedig a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem.
De mindezek előtt elsősorban (és hozzátok hasonlóan) szülő, egy gyönyörű kisfiú édesanyja vagyok.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a III. kerületben elindított és Magyarországon egyedülálló Kids Club napközi szakmai programját én dolgozhattam ki.
2023 őszétől pedig felkértek, hogy országos szinten részt vegyek az új Kids Club tanárok képzésében.

Pályámban meghatározó szerepet töltött be az Angliában eltöltött néhány évem, ahol a gyerekek játékos fejlesztése terén fontos tapasztalatokat szereztem. A nyelvek szeretete pedig végig kísér az életemben, korábban magyar jelnyelven is volt lehetőségem tanulni.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Ivády Eszter
Ivády Eszter

Ivády Eszter vagyok, angol-francia szakos középiskolai tanár. A diplomámat az ELTÉN szereztem. 2020 óta vagyok tagja a Kids Club III. kerületi csapatának, de az ismeretségem William csigával és barátaival ennél sokkal régebbi. Óvodás koromban én is Kids Clubos diák voltam, és a legnagyobb örömmel jártam az órákra. Ugyan jó pár év kimaradt, de ez a lelkesedés azóta sem változott. Ezt a pozitív érzést és a lelkesedést próbálom átadni az óráimon és a táborokban is. Az elmúlt három évben volt szerencsém több helyszínen is tanfolyamot tartani több korosztály számára is, táborvezetőként is kipróbálhattam magamat, illetve részt vettem a Kids Club angol napközi programban is. Mindenhol arra törekszem, hogy a gyerekeknek öröm legyen a nyelvtanulás, merjenek beszélni, és élményekkel távozzanak az adott óráról vagy táborból.

Szülői vélemény

“Számunkra nagyon fontos volt, hogy kisfiúnk már az első osztálytól megismerkedjen az angol nyelvvel. Végül a Bárczi iskola és az itt indított Kids Club napközi mellett döntöttünk, amit egy percig sem bántunk meg. A gyerekek játékos formában, vidáman tanulják a nyelvet, szinte észrevétlenül ragad rájuk. Nekünk a legjobb visszajelzés az volt, amikor már a harmadik héten boldogan, angolul énekelve jött ki gyermekünk az iskolából.
Köszönet az angol oktatóknak és külön köszönet a tanító néni párosnak is, hogy a gyerekek ilyen környezetben, stresszmentesen, átmenetet biztosítva az óvoda és az iskola között kezdhették meg az első osztályt!”

Muravölgyi Donát anyukája

Szülői vélemény

"Nekem az első, ami eszembe jut az angolról, hogy az élvezetes tanulás már az első hónap után látványos fejlődéssel párosul. Ezt Márknál már szeptember végén, hogy otthon maradt betegség miatt tapasztaltam. Az online felületet, akkor kezdtük használni, és nagyon ügyes volt a szavak kiejtéseben, most meg egyre több dolgot mond otthon amit tud angolul. Pl. :testrészek és ruhák.
Nekünk semmilyen alap nem volt iskola előtt. "

Kovács Márk anyukája

Szülői vélemény

"Léna egy másik osztályban kezdte volna az iskolai tanulmányait, de még időben sikerült átíratni a Kids Club-os osztályba, ami a lehető legjobb döntésünknek bizonyult. Léna kedvenc tantárgya az angol, nagyon szereti az órákat, aktívan gyűjti a matricákat és a zuhany alatt vidáman énekli az órán tanult mondókákat. Ha talál egy csigát a földön, azonnal megkapja a William csiga nevet :)
A családunk messzebb él, de ha találkozunk, büszkén meséli a mamának, hogy már mennyi mindent tud angolul. Mi, a szülők alapfokon tudunk angolul, nem használjuk a mindennapokban, ezért volt bennem egy kis félelem, hogy hátrányban lesz azokhoz képest, ahol a családban gyakrabban használják a nyelvet. Szerencsére ilyenről szó sincs :)
A halloween-i bulit is nagyon várja, már visszaszámolja a napokat. :)"

Pálfalvi Léna szülei

Szülői vélemény

„A ti munkátokra pedig egyszerűen nem is találok szavakat! Ez az angol oktatás minden képzeletünket felülmúlta! Köszönjük nektek ezt a hihetetlen lelkiismeretességet, ezt a profizmust és a sok pluszt amit beletesztek a vállalt 'kötelezőkön' túl is! A gyerekek angol iránti érdeklődésén és tudásán is látszik milyen csodát műveltek nap, mint nap!”

Boros Noémi anyukája

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Bárczi iskola

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Süti beállítások
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.