cover_img

LCF Kids Clubs - Szentendre

cover
LCF Kids Clubs - Szentendre
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
2000, Szentendre, Paprikabíró utca 21. - Castrum Center

Már 6. éve segítjük a gyermekek nyelvtanulását Szentendrén, élményszerű, játékos módszerekkel, szívügyünk, hogy minél többen tapasztalhassák meg az LCF KIDS CLUB foglalkozásain, hogy milyen is az, amikor a megszerzett tudást önbizalommal tudják használni a gyerekek és megszeretik a nyelvtanulást már egészen kis korban.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Szeretnék több információt a 2021/2022-es tanévre vonatkozó tanfolyamokról

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
alt-image
Tanfolyamaink

Várunk Titeket 2021-ben is kis létszámú csoportjainkba Szentendrén, a Castrum Centerben.

Iskolás csoport keddenként 16:15-tól

Ovis Csoport keddenként 17:05-től

Cím: Castrum Center, 2000 Szentendre Paprikabíró utca 21.

Gyertek el ingyenes próbaóránkra és tapasztaljátok meg a saját bőrötökön, milyen is egy igazán vidám, stresszmentes, játékos angol óra, ahol a gyerekek mondókák, dalok és játékok közben szinte észrevétlenül megtanulnak angolul. Évközben is tudtok csatlakozni a tanfolyamhoz, képzett tanáraink segítségével pillanatok alatt kapcsolódnak be a gyerekek ilyenkor is foglalkozásokba.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

 2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Molnár Dorottya
Molnár Dorottya

A budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen végzett angol műveltségterületes, tanító vagyok. Itt ismerkedtem meg Barta-Farkas Jázminnal, aki megismertette velem a Kids Club előnyeit. Minél több időt töltöttem a Kids Club hatása alatt annál inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mindenképpen szeretnék a részese lenni ennek a hangulatnak és az értéknek, amit képvisel. Szerencsésnek érzem magam, amiért viszonylag korán kezdtem a nyelvtanulást, így nem aggódtam megszólalni sem. Szeretném a gyerekeknek átadni ezt az érzést, hogy az idegen nyelv, nem kell idegen legyen.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szentendre

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.