default picture

LCF Kids Clubs - Szentendre

LCF Kids Clubs - Szentendre
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/628-5850
Szentendre

Szentendrén is KIDS CLUB ANGOL!

Gyertek el ingyenes próbaóránkra és tapasztaljátok meg a saját bőrötökön, milyen is egy igazán vidám, stresszmentes, játékos angol óra, ahol a gyerekek mondókák, dalok és játékok közben szinte észrevétlenül megtanulnak angolul.

Mi 5. éve segítjük a gyermekek nyelvtanulását Szentendrén, élményszerű, játékos módszerekkel, szívügyünk, hogy minél többen tapasztalhassák meg az LCF KIDS CLUB foglalkozásain, hogy milyen is az, amikor a megszerzett tudást önbizalommal tudják használni a gyerekek és megszeretik a nyelvtanulást már egészen kis korban.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Szentendre
Tanáraink
Farkas Jázmin
Farkas Jázmin

 2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Pető Anita
Pető Anita

Kecskeméti Főiskolán végeztem tanító szakon. Kisfiam születése után fontosnak tartottam, hogy már pici korától találkozzon az angol nyelvvel.

9 hónapos volt a kisfiam, amikor az LCF Kids Clubbal találkoztam. Szembetűnő volt, hogy a gyerekek lélektani és nyelvi fejlődését egyaránt segítik, fejlesztik.

Rendkívül szimpatikusnak tartom azt a módszert, hogy a gyerekek természetes módon, játékosan, éneklés közben ismerkednek az angol nyelvvel. Észrevétlenül ‘tanulnak’.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Szentendre

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.