cover_img

LCF Kids Clubs - Pomáz

cover
LCF Kids Clubs - Pomáz
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
2013, Pomáz

Óvodás és iskolás csoportjainkban az órák mindig vidámak, játékosak, sok dallal, mókával és közben szinte észrevétlenül megtanulunk angolul. Foglalkozásaink mind a nyelvtanulás elkezdésére mind az iskolai nyelvórák mellé tökéletesek lehetnek, hiszen óráink beszédközpontúak, célunk, hogy megismertessük a gyermekekkel a nyelvtanulás örömét és a megtanultakat önbizalommal tudják használni.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán illetve a Kids Club napközi oldalon tudjátok elolvasni!

Szeretnék több információt a tanfolyamokról

Szeretnék több információt a közeli nyári táborokról

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
Olvassa el szerződési feltételeinket
alt-image
Tanfolyamaink

 2022/2023 tanévben a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban tudtok csatlakozni játékos angol foglalkozásainkhoz.

Az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol megismerkedhettek a tanárunkkal, módszerünkkel, helyszínnel és a csoportunkkal is.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Barta-Farkas Jázmin
Barta-Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Pomáz

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.