default picture

LCF Kids Clubs - Pomáz

LCF Kids Clubs - Pomáz
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/931-7497
2013, Pomáz, Huszár utca 3.

Óvodás és kisiskolás csoportjainkban az órák mindig vidámak, játékosak, sok dallal, mókával és közben szinte észrevétlenül megtanulunk angolul. Foglalkozásaink mind a nyelvtanulás elkezdésére mind az iskolai nyelvórák mellé tökéletesek lehetnek, hiszen óráink beszédközpontúak, célunk, hogy megismertessük a gyermekekkel a nyelvtanulás örömét és a megtanultakat önbizalommal tudják használni.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Pomáz
Tanfolyamaink

Sok szeretettel várjuk a kicsiket és a kicsit nagyobbakat a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban (2013 Pomáz Huszár utca 3.)
Ovis csoport hétfőnként 16:10-től (3-6 éves korig)
Iskolás csoport hétfőnként 16:50-től (7-10 éves korig)

Baby Club csoport keddenként 9:30-tól (6 hónapostól-2 éves korig)

Az első alkalom minden esetben egy ingyenes próbaóra, ahol megismerkedhettek a tanárunkkal, módszerünkkel, helyszínnel és a csoportunkkal is.

Programjaink, táboraink
Tanáraink
Farkas Jázmin
Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Pető Anita
Pető Anita

Kecskeméti Főiskolán végeztem tanító szakon. Kisfiam születése után fontosnak tartottam, hogy már pici korától találkozzon az angol nyelvvel.

9 hónapos volt a kisfiam, amikor az LCF Kids Clubbal találkoztam. Szembetűnő volt, hogy a gyerekek lélektani és nyelvi fejlődését egyaránt segítik, fejlesztik.

Rendkívül szimpatikusnak tartom azt a módszert, hogy a gyerekek természetes módon, játékosan, éneklés közben ismerkednek az angol nyelvvel. Észrevétlenül ‘tanulnak’.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Pomáz

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.