default picture

LCF Kids Clubs - Pomáz

LCF Kids Clubs - Pomáz
Elérhetőség:
Telefonszám: +36-70/628-5850
Pomáz

Sok szeretettel várjuk a kicsiket és a kicsit nagyobbakat a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban!

Óvodás és kisiskolás csoportjainkban az órák mindig vidámak, játékosak, sok dallal, mókával és közben szinte észrevétlenül megtanulunk angolul. Foglalkozásaink mind a nyelvtanulás elkezdésére mind az iskolai nyelvórák mellé tökéletesek lehetnek, hiszen óráink beszédközpontúak, célunk, hogy megismertessük a gyermekekkel a nyelvtanulás örömét és a megtanultakat önbizalommal tudják használni.

A nyelviskola részletes bemutatkozását a Budapest III. kerület oldalán tudjátok elolvasni!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónk
LCF Kids Clubs - Pomáz
Programjaink, táboraink
Tanáraink
Farkas Jázmin
Farkas Jázmin

2015 óta LCF Kids Club III. kerület vezető nyelvtanára. A budapesti Károli Gáspár Református Egyetem angol műveltségterületes, tanító szakos hallgatója vagyok.

A nyelvtanulás és kommunikáció fontos része az életemnek és szeretném, ha megoszthatnám a játékos nyelvtanulás élményét gyermekekkel is. A Kids Clubban találtam meg azokat az értékeket és módszereket, amik találkoztak saját elképzeléseimmel.

Célom, hogy minél több gyermekkel ismertessem meg a nyelvtanulás örömét és önbizalomra tegyenek szert az idegen nyelvi kommunikáció terén.

Pető Anita
Pető Anita

Kecskeméti Főiskolán végeztem tanító szakon. Kisfiam születése után fontosnak tartottam, hogy már pici korától találkozzon az angol nyelvvel.

9 hónapos volt a kisfiam, amikor az LCF Kids Clubbal találkoztam. Szembetűnő volt, hogy a gyerekek lélektani és nyelvi fejlődését egyaránt segítik, fejlesztik.

Rendkívül szimpatikusnak tartom azt a módszert, hogy a gyerekek természetes módon, játékosan, éneklés közben ismerkednek az angol nyelvvel. Észrevétlenül ‘tanulnak’.

Kapcsolatfelvétel - LCF Kids Clubs - Pomáz

Először is kérjük, töltsd ki adatlapunkat, hogy telefonon vagy e-mailben fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Az adatlapon kiválaszthatod, hogy milyen témában érdeklődsz (pl. tábor, ingyenes próbaóra, rendezvények, stb.), és megírhatod üzenetedet.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.